Actualitate

Ungureanu îl atacă pe Tișe: „O MINCIUNĂ uriașă! Spitalul Polaris este pustiu” - VIDEO

Consiliul Județean Cluj a preluat în chirie Spitalul Polaris din Suceagu, pe o perioadă de 6 luni, pentru tratarea pacienților cu COVID-19. Deputatul clujean Emanuel Ungureanu spune însă că spitalul nu a fost amenajat pentru pacienți infectați cu coronavirus.

Ungureanu îl atacă pe Tișe: „O MINCIUNĂ uriașă! Spitalul Polaris este pustiu” Ungureanu îl atacă pe Tișe: „O MINCIUNĂ uriașă! Spitalul Polaris este pustiu”

În aceste momente, spitalul privat ar trebui să funcționeze ca o secție externă a Spitalului de Boli Infecțioase Cluj, în tratarea și îngrijirea bolanvilor de coronavirus care sunt simptomatici. Deputatul clujean Emanuel Ungureanu susține însă că spitalul este în prezent gol, după ce zeci de pacienți care erau în stare gravă au fost trimiși acaasă din spital pentru a face loc bolnavilor de COVID-19.

„În data de 24 martie, în stilul caracteristic peneliștilor clujeni, Alin Tișe a anunțat triumfal că a preluat Spitalul privat Polaris și că aici vor fi tratați peste 180 de bolnavi infectați cu Covid 19. O minciună uriașă! Cei 60 de pacienți care erau îngrijiți de acest spital cu afecțiuni grave au fost trimiși acasă de urgență, în baza unui ordin militar semnat de Raed Arafat în data de 23 martie 2020. Practic, conducerea Spitalului Polaris a fost somată de Raed Arafat ca în 48 de ore spitalul să fie evacuat de TOȚI bolnavii cu afecțiuni grave tratați aici, 60 de bolnavi cu afecțiuni foarte grave! Motivul, aici ar fi trebuit să ajungă cu prioritate pacienți infectați cu COVID 19. După o lună, Spitalul Polaris este pustiu, nu s-a amenajat nimic aici pentru pacienții Covid 19. A rămas doar știrea mincinoasă cu noi cei de la PNL Cluj suntem primii... Nu vă mai lăsați păcăliți, în lupta anti Covid în Cluj sunt 2 spitale care duc greul, în prima linie, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Spitalul de Pneumoftiziologie, în rest, unități sanitare ca, Spitalul Municipal Clujana, fac jocuri de imagine pentru primăria Cluj-Napoca mințind cu nerușinare că au toate chipamentele de protecție necesare pentru personalul medico-sanitar din spital. Nu au, vă spun cu precizie!”, a scris Emanuel Ungureanu pe Facebook.


 


Cum va funcționa spitalul privat preluat de CJ Cluj pentru tratarea pacienților cu coronavirus

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter