monitorulcj.ro Menu

CJ Cluj cheltuie primii bani pentru a transforma ruina de pe Victor Babeş în centru de transplant. Ungureanu: „Activitatea Institutului de Transplant se face într-un pod neautorizat”

Pe terenul de pe strada Victor Babeș pe care l-a concesionat Consiliul Județean acum 12 ani pentru construirea unui centru comercial s-ar putea construi un centru integrat de transplant. Rând pe rând, preşedintele forului judeţean, Alin Tişe, spunea că pe acel teren se va construi ba un mall, ba un parking, ba un spital de copii, iar acum un centru integrat de transplant.

Institutul de Urologie la un an după plecarea lui Lucan

S-a împlinit un an de cand Mihai Lucan a plecat de la șefia Institutului Clinic de Urologie. Deputatul Emanuel Ungureanu a arătat starea în care este spitalul acum. Peste 10.000 de pacienți au fost tratați.

A opta ediție a taberei pentru copiii dependenți de dializă. 250 de OAMENI și 10.000 de mulțumiri!

70 de copii și tineri dependenți de dializă, din17 centre de dializă din toată țara, participă la o tabără de o săptămână la Cluj. 10.000 de euro a costat această tabără, organizata de Asociația pentru Solidaritate si Empatie „Delia Grădinaru”. „O sumă serioasă, investită cât se poate de bine în oameni care au nevoie de noi, constant”, spune organizatorul, Emanuel Ungureanu.