Actualitate

ATENȚIE, șoferi! Restricții de circulație în Bună Ziua. Primăria: „Folosiți transportul în comun!”

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță închiderea temporară a unui sens de circulație pe strada Bună Ziua.

ATENȚIE, șoferi! Restricții de circulație în Bună Ziua. Primăria: „Folosiți transportul în comun!” ATENȚIE, șoferi! Restricții de circulație în Bună Ziua. Primăria: „Folosiți transportul în comun!”

Municipalitatea anunță faptul că în perioada 08-11 aprilie 2020, pe strad Bună Ziua se va restricționa circulația pentru traficul general, pentru realizarea unor lucrări aferente lucrărilor de modernizare a acestei străzi.

Astfel, se va permite doar circulația pe sensul de mers dinspre Calea Turzii spre strada Fagului, cu excepția transportului în comun, care va circula în continuare în ambele sensuri.


Clujenii, rugați să folosească transportul în comun

Circulația autovehiculelor, pentru sensul de mers dinspre strada Fagului și cartierul Gheorgheni spre Calea Turzii, se va realiza pe străzile Mihai Românul și Măceșului. Restricția de circulație va fi semnalizată prin indicatoare rutiere.

„Rugăm participanții la trafic care sunt în tranzit să evite pe cât posibil strada Bună Ziua, iar locuitorii din cartierul Bună Ziua să utilizeze cu prioritate transportul în comun”, transmit reprezentanții Primăriei.


CITEȘTE ȘI:

Lucrările de modernizare a străzii Bună Ziua se apropie de final

CITEȘTE ȘI:


Decizie neinspirată? A început plantarea arborilor în Bună Ziua. În mijlocul trotuarului!

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter