Actualitate

Lucrările de modernizare a străzii Bună Ziua se apropie de final

Lucrările de modernizare a străzii Bună Ziua sunt aproape finalizate. În curând se va putea circula în zonă fără nicio problemă.

Lucrările de modernizare a străzii Bună Ziua se apropie de final Lucrările de modernizare a străzii Bună Ziua se apropie de final

În perioada următoare va fi turnat ultimul strat de asfalt, pe carosabil. Lucrările la trotuare sunt de asemenea finalizate în proporție de 80%. În prezent se lucrează și la finalizarea sensului giratoriu de la intersecția străzilor Bună Ziua – Trifoiului – Măceșului și Fagului.

Lucrările au demarat la jumătatea lunii iulie a anului trecut.


După modernizare, strada Bună Ziua ar urma să aibă 3 benzi de circulație (2 dintre acestea cu sens de mers înspre Calea Turzii), pistă de biciclete, 2 trotuare. Anul trecut, Tarcea declara că în primăvara lui 2019 vor demara lucrările pentru lărgirea străzii Bună Ziua.

Valoarea totală a investiției se ridică la 19,7 milioane de lei. Durata de realizare este de 12 luni, iar finanțarea se va face din bugetul local.


Mai mult, pentru descongestionarea traficului în zonă, Primăria Cluj-Napoca mai are în vedere și amenajarea a 2 sensuri giratorii: la intersecţia străzilor Bună Ziua-Măceşului-Trifoiului și la intersecţia străzilor Calea Turzii-Mihai Românul.

abonare newsletter