Actualitate

Aviz favorabil pentru realizarea unui nou mall la ieșire din Florești. Centru comercial pe 7,5 hectare și 3.000 de locuri de parcare la subsol

Proiectul viitorului mall ce va fi realizat la ieșirea din comuna Florești, spre Gilău, pe o suprafață de peste 7 ha, a fost avizat de comisia de urbanism a județului Cluj.

Aviz favorabil pentru realizarea unui centru comercial la ieșire din Florești, spre Gilău, pe un teren de peste 7 hectare/Foto: imagini randate Archdesign srl Aviz favorabil pentru realizarea unui centru comercial la ieșire din Florești, spre Gilău, pe un teren de peste 7 hectare/Foto: imagini randate Archdesign srl

 

 


În Cluj ar urma să fie realizat un nou mall pe câteva niveluri, aspect ce ar determina o transformare substanțială a zonei. Este vorba despre un proiect mai vechi, care a mai trecut prin Comisia de urbanism a Consiliului Județean Cluj și care, în urma ședinței de miercuri, a fost avizat favorabil. 

 

Mall cu trei etaje și mii de locuri de parcare la subsol 

Proiectul presupune demolarea construcțiilor existente și ridicarea unei clădiri P+2E care va găzdui spații comerciale, spații de birouri și administrație.


CITEȘTE ȘI: 
Târgul de mașini din Florești va dispărea. În locul lui va „răsări” un mall

Amplasamentul, pe care se dorește realizarea investiției, se află în comuna Floresti, sat Luna de Sus, județul Cluj. La cererea beneficiarului se dorește realizarea investiției pe un teren în suprafață de 74.079,00 mp, situat în intravilanul comunei Florești, la intersecția străzii Mihai Eminescu cu DN1, pe amplasamentul târgului de mașini second-hand de la Luna de Sus.

„În ceea ce privește rezultatul votului în urma ședinței, acesta a fost unul favorabil, cu mențiunea că beneficiarului proiectului i s-au solicitat câteva modificări care trebuie aduse documentației prezentate”, potrivit Consiliului Județean Cluj, la solicitarea monitorulcj.ro


Centru comercial propus în Luna de Sus/Foto: Memoriu prezentare ședință CTATU Consiliul Județean Cluj

În prezent, proiectul se află la etapa elaborării Planului Urbanistic Zonal (PUZ), care va stabili elemente de compoziție urbană pentru amplasarea și realizarea obiectivului propus precum și organizarea circulațiilor carosabile și pietonale.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Târgul de mașini din Florești va dispărea. În locul lui va „răsări” un mall

Ultimele Stiri
abonare newsletter