Actualitate

Restricții de circulație în zona stadionului „Cluj Arena” cu ocazia meciului „U” Cluj - FCSB

Meciul dintre „U” Cluj și FCSB, care se va disputa luni pe stadionul Cluj Arena, aduce o serie de restricții de circulație.

Meci între FCSB și FC Universitatea Cluj / Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Meci între FCSB și FC Universitatea Cluj / Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Universitatea Cluj va primi luni, 19 februarie, vizita celor de la FCSB în cadrul etapei cu numărul 26 din SuperLiga României.

 


Jadarmeria română anunță o serie de restricții de circulație în zona stadionului Cluj Arena. 

Circulație restricționată în zona Cluj Arena pentru meciul „U” Cluj-FCSB

În cadrul măsurilor de ordine și siguranță publică specifice desfășurării partidelor de fotbal, în ziua de luni 19 februarie 2024, în intervalul orar 18:30 – 20:30, se pot aplica restricții de circulație (cu excepția mijloacelor de transport în comun), în zona stadionului „Cluj Arena” din municipiul Cluj-Napoca, pe următoarele străzi:


-strada Splaiul Independenței de la intersecție cu strada George Coșbuc până la intersecție cu strada Uzinei Electrice;

-strada Aleea Stadionului de la intersecție cu strada George Coșbuc până la intersecție cu strada Uzinei Electrice.


Măsuri specifice de asigurare a ordinii publice cu ocazia Cupei României la baschet și a meciului „U” Cluj- FCSB

Sâmbătă 17 februarie și duminică 18 februarie a.c., la B.T. Arena din Municipiul Cluj-Napoca, vor avea loc semifinalele, respectiv finala la baschet masculin în cadrul Turneului final „Final 8” al Cupei României la Baschet.

CITEȘTE ȘI: 
Calificare dramatică pentru U-BT Cluj-Napoca în semifinalele Cupei României. Echipele calificate.

De asemenea, luni 19 februarie a.c. începând cu 20.30, pe stadionul „Cluj Arena” din municipiul Cluj-Napoca, va avea loc partida de fotbal dintre echipele Universitatea Cluj și FCSB, din cadrul Superligii 2023-2024.


Cu această ocazie, jandarmii clujeni anunță aplicarea măsurilor de prevenire și descurajare a potențialelor incidente, pentru deplasarea în condiții de siguranță a suporterilor la/de la arenele sportive, precum și pentru asigurarea unui climat de siguranță la nivelul Municipiului Cluj - Napoca.

„Accesul în arenă pentru meciurile de baschet se realizează cu o oră înaintea începerii partidelor, conform programului comunicat de către organizatori, iar pentru partida de fotbal accesul se permite începând cu ora 18.30, sens în care recomandăm suporterilor să-și ia măsuri pentru a ajunge din timp la porțile de acces, având în vedere restricțiile de circulație provizorii impuse în zonă și posibilitatea producerii unor aglomerări de persoane”, potrivit Grupării de Jandarmi Mobile „Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca.

În acest sens, vor fi instituite dispozitive de ordine publică pentru supraveghere și monitorizare, precum și amplasarea unor rezerve de intervenție care să gestioneze eventuale incidente apărute pe timpul derulării acestor evenimente.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT începe Turneul Final al Cupei României. Antrenorul echipei: „E un turneu în care se joacă meciuri eliminatorii”

FCSB, ținută în șah de Universitatea Cluj (2-2), în Superligă

abonare newsletter