Sport

FCSB, ținută în șah de Universitatea Cluj (2-2), în Superligă

Meciul dintre Universitatea Cluj și FCSB s-a terminat la egalitate, luni seara, în etapa 11 a Superligii.

Meci între FCSB și FC Universitatea Cluj / Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Meci între FCSB și FC Universitatea Cluj / Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


FCSB a terminat la egalitate cu Universitatea Cluj, 2-2 (2-1), luni seara, pe Arena Naţională, în ultimul meci din etapa a 11-a a Superligii de fotbal.

 


Liderul a deschis scorul prin fundaşul camerunez Joyskim Dawa (8), după ce portarul Andrei Gorcea nu a reuşit să respingă o minge înaltă în careul mic. Dan Nistor (26) a restabilit egalitatea după o acţiune personală, scrie agerpres.ro.

FCSB a intrat la pauză în avantaj, graţie golului marcat de Adrian Şut (39), care a reluat în plasă mingea respinsă de Gorcea la lovitura liberă executată de Florinel Coman. FCSB a ratat mai multe şanse de a tranşa meciul în favoarea sa. „U” a marcat golul prin care a obţinut un punct prin Bogdan Mitrea (88), cu capul, după un corner executat de Nistor.


FCSB venea după trei victorii consecutive. „U” Cluj e neînvinsă de trei etape, în care are o victorie şi două egaluri.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj își îndeamnă fanii să facă donații pentru PEDITEL și sănătatea copiilor: „Fotbalul a fost mereu cu și despre oameni”

Meci spectaculos în Cupa României. „U” Cluj a bătut Steaua București cu scorul de 3-1

abonare newsletter