Actualitate

Trei bărbați, prinși în flagrant în Cluj-Napoca! Au furat mai multe colete depozitate în pachetomat. FOTO

Trei bărbați au fost prinși de polițiști după ce au furat mai multe colete dintr-un pahetomat din Cluj-Napoca.

Bărbații au furat mai multe colete din pachetomat/ Foto: IPJ Cluj Bărbații au furat mai multe colete din pachetomat/ Foto: IPJ Cluj

 

 


Trei bărbați au furat 5 colete dintr-un easybox situat pe strada București din Cluj-Napoca.

 


Hoții au oprit camera de supraveghere din zonă și au fugit cu coletele. La scurt timp au fost prinși de polițiști.

„La data de 7 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au dispus reținerea a trei bărbați, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Activitatea infracțională a fost documentată în cadrul unei operațiuni de prindere în flagrant a celor bănuiți.


În fapt, în noaptea de 6/7 februarie, în cadrul activităților operative derulate de polițiștii Secției 3 Poliție Cluj-Napoca, alături de cei ai Secției 2 Poliție, cei trei bărbați au fost prinși în flagrant, după ce ar fi scos din funcțiune sistemul de supraveghere video montat la un ansamblu de cutii securizate în care erau depozitate diverse colete (easybox), unde ar fi forțat și deschis 11 astfel de cutii, iar ulterior ar fi sustras 5 colete cu diverse produse.

Ansamblul respectiv era situat pe strada București, din municipiu.  La câteva momente, bărbații, cu vârste cuprinse între 30 și 36 de ani, din Cluj-Napoca și localitatea Florești, au fost imobilizați de polițiști și conduși la sediul unității de poliție, unde au fost demarate cercetările.


A fost înregistrat un prejudiciu de aproximativ 25.000 de lei, recuperat parțial până în prezent. Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic.

În urma probatoriului administrat, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tânăr bătut într-un parc din Timișoara. Femeia cu care victima se plimba a fost complicele hoților.

Hoții care au furat o mașină din Cluj-Napoca și au dezmembrat-o în Dolj, pentru a o vinde cu 5.000 de euro, în arest preventiv.

Ultimele Stiri
abonare newsletter