Actualitate

Atenție, șoferi! Ceață densă la Cluj duminică dimineața, vizibilitate scăzută pe drum.

Duminică dimineața clujenii s-au trezit cu o ceață densă, care a scade vizibilitatea pe drum.

Vizibilitate scăzută pe drum din cauza ceții / Foto: monitorulcj.ro, făcută pe 04.02.2024, la ora 7:40 Vizibilitate scăzută pe drum din cauza ceții / Foto: monitorulcj.ro, făcută pe 04.02.2024, la ora 7:40

 

 


Vremea este schimbătoare în această perioada. O „plapumă” de ceață, densă, s-a așezat peste Cluj în dimineața zilei de 4 februarie.

 


Astfel, cei care circulă duminică dimineața pe străzile Clujului trebuie să fie foarte precați. În ciuda faptului că nu vezi mai nimic pe stradă, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) nu a emis o avertizare meteo de această dată.

În ceea ce privește temperaturile din această zi, prognoza Google ne arată că astăzi va fi mai cald. Temperatura minimă este de 0 grade azi, iar maxima ajunge până la 9 grade Celsius.


Deși Google nu precizează că vor fi precipitații, prognoza meteo de la AccuWeather arată că vor fi una sau două averse scurte de ploaie.

UPDATE: ANM a emis, ulterior publicării articolului, o avertizare de Cod galben.


Zonele vizate de cod galben în județul Cluj sunt următoarele: Cluj-Napoca, Gherla, Apahida, Cășeiu, Cojocna, Bonțida, Iclod, Feleacu, Jucu, Mica, Mociu, Mintiu Gherlii, Dej, Unguraș, Sic, Chiuiești, Cuzdrioara, Cămărașu, Căianu, Fizeșu Gherlii, Câțcău, Cătina, Țaga, Vad, Suatu, Borșa, Sânmărtin, Bobâlna, Cornești, Dăbâca, Geaca, Aluniș, Pălatca, Buza, Jichișu de Jos;

Se vor semnala local ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului. Avertizarea este valabilă până la ora 11:00 și se mai aplică și în județele Maramureș și Bistrița-Năsăud.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cluj-Florești, BLOCAT! Sunt TREI accidente produse ÎN ACELAȘI TIMP pe strada Avram Iancu.

Misiune de căutare a unei persoane dispărute, în Gherla! Un bărbat a CĂZUT în râul Someș, sâmbătă seara.

Ultimele Stiri
abonare newsletter