Actualitate

Cluj-Florești, BLOCAT! Sunt TREI accidente produse ÎN ACELAȘI TIMP pe strada Avram Iancu.

Trei accidente s-au produs sâmbătă noaptea pe strada Avram Iancu din Florești, în jurul orei 20:00.

Trei accidente (dintre care două sunt prezentate în poză) s-au produs în același timp și pe aceeași stradă în Florești / Foto: Info Trafic jud. Cluj Trei accidente (dintre care două sunt prezentate în poză) s-au produs în același timp și pe aceeași stradă în Florești / Foto: Info Trafic jud. Cluj

 

 


Două dintre cele trei accidente au fost anunțate și pe pagina de Twitter a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, iar unul a fost confirmat de mai mulți șoferi pe grupul Info Trafic jud. Cluj. „Sunt trei accidente în 300 de metri… conduceți cu grijă!”, semnalează un șofer care a trecut prin zonă.

 


Este vorba despre un accident pe strada Avram Iancu nr. 370-374, în zona în care se construiește Spitalul Regional de Urgență, între două mașini și o motocicletă, care din primele informații pare să fie soldat cu o victimă.

Sursă foto: Info Trafic jud. Cluj

Un alt accident s-a produs pe strada Avram Iancu nr. 442-446, în zona hotelului West City. 


Sursă: Info Trafic jud. Cluj

„Intervenții succesive pentru pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca la accidente rutiere:

Pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente la doua accidente rutiere petrecute pe strada Avram Iancu din comuna Florești. Prima solicitare a venit în jurul orei 19:50, iar în accident au fost implicate două autoturisme și o motocicletă. Astfel, la fața locului au intervenit echipajele de la Punctul de Lucru Florești, alături de o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. A rezultat o singură victimă, fiind vorba despre motociclist, care acuza dureri la nivelul coloanei. Acesta a fost transportat la spital.


În jurul orei 20:00, pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca au primit o solicitare tot de pe strada Avram Iancu, unde s-a produs un accident între un autoturism și o autoutilitară. Din fericire, în acest caz au rezultat numai pagube materiale”, a transmis ISU Cluj despre cele două accidente.

Al treilea accident

Iar al treilea accident a fost semnalat de un martor pe strada Avram Iancu, „vis-a-vis de Oncoș”, în stația de autobuz. Asta ar însemna cam la numărul 359.


De la cel de-al treilea accident nu avem încă fotografii. La acesta nu au intervenit forțele ISU Cluj.

Traficul a luat-o razna în zonă, lucru care se poate observa și pe aplicația Waze. O mulțime de șoferi au semnalat accidentele.

Strada Avram Iancu din Florești, marcată cu roșu pe Waze ca fiind foarte aglomerată, după producerea a mai multor accidente sâmbătă seara

UPDATE: Un alt accident s-a produs în Mănăștur, la scurt timp după producerea celor trei accidente din Florești. Acesta a avut loc în zona McDonald's.

Sursă: Info Trafic jud. Cluj

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Motocicletă prinsă sub roata unei mașini, într-un accident urât din Florești! UPDATE: Motociclistul acuză dureri de coloană.

Bărbat din Cluj, prins pe camere când abandona trei câini. „Aceste suflete nu sunt niște gunoaie să fie aruncate!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter