Actualitate

Misiune de căutare a unei persoane dispărute, în Gherla! Un bărbat a CĂZUT în râul Someș, sâmbătă seara.

Pompierii și polițiștii au început o misiune de căutare a unei persoane dispărute după ce a căzut în râul Someș, în Gherla, sâmbătă noaptea.

Misiune de căutare a unei persoane dispărute în ape / Foto: Screenshot Facebook ISU Cluj - arhivă Misiune de căutare a unei persoane dispărute în ape / Foto: Screenshot Facebook ISU Cluj - arhivă

 

 


O persoană a dispărut după ce a căzut în râul Someș, în municipiul Gherla, sâmbătă noaptea. Polițiștii și pompierii au început o misiune de căutare:

 


„Pompierii de la Detașamentul Dej desfășoară în aceste momente, alături de polițiști, o misiune de căutare în apropierea străzii Gârlei din Municipiul Gherla, unde s-a raportat faptul că o persoană ar fi căzut în Râul Someș. La fața locului au fost alocate două echipaje de pompieri, barca de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca și o ambulanță SMURD”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Conform polițiștilor, incidentul s-a petrecut în jurul orei 19:30 ș ieste vorba de un bărbat în vârstă de circa 65 de ani:


„În jurul orei 19.30, Poliția municipiului Gherla a fost sesizată despre faptul că o persoană ar fi căzut în râul Someș, într-o zona aflată în interiorul municipiului Gherla. La fața locului sunt prezente echipaje ale ISU Cluj, alături de echipajele polițiștilor. Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un bărbat de aproximativ 65 de ani, din municipiul Gherla”, a informat și Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

UPDATE: La ora 23:00, ISU Cluj anunța că au fost întrerupte căutările, dar vor fi reluate, cel mai probabil, duminică dimineață.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cluj-Florești, BLOCAT! Sunt TREI accidente produse ÎN ACELAȘI TIMP pe strada Avram Iancu.

Motocicletă prinsă sub roata unei mașini, într-un accident urât din Florești! UPDATE: Motociclistul acuză dureri de coloană.

abonare newsletter