Actualitate

Peste 30 de persoane din Cluj și Maramureș, la audieri! Vindeau droguri de mare risc ELEVILOR.

Zeci de persoane din județele Cluj și Maramureș sunt cercetate pentru trafic de droguri de mare risc și au fost conduse la audieri în urma unor percheziții domiciliare.

Zeci de persoane care vindeau droguri tinerilor și elevilor au fost duse la audieri / Foto: depositphotos.com Zeci de persoane care vindeau droguri tinerilor și elevilor au fost duse la audieri / Foto: depositphotos.com

 

 


Peste 30 de persoane, majoritatea din judeţele Maramureş şi Cluj, sunt cercetate pentru trafic de droguri de mare risc, a informat, marţi seara, Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş.

 


Conform aceleiaşi surse, marţi, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, împreună cu procurorii DIICOT, au pus în aplicare 56 de mandate de percheziţie domiciliară, în judeţele Maramureş şi Cluj şi 25 de mandate de aducere, într-o cauză penală privind săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri de mare risc.

CITEȘTE ȘI:
Elevii clujeni și drogurile. În curtea școlii „se întâmplă foarte multe lucruri grave”. Boc: „Vrem să montăm camere video”

 


„Din cercetări a reieşit că 15 persoane, constituite într-un grup infracţional organizat, ar fi vândut, pe parcursul anului 2023, în mod repetat, diferite cantităţi de cristal (3-CMC şi 4-CMC, droguri de mare risc), preponderent către tineri, inclusiv elevi, din municipiul Sighetu Marmaţiei şi localităţile limitrofe. Peste 30 de persoane au fost conduse pentru audieri la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Maramureş”, a precizat sursa citată.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română şi de Biroul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul DIICOT.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Tânăr de 21 de ani, prins cu 2 kg de droguri de mare risc și cannabis în mașină, în Cluj! Vindea iarbă cu 50 lei gramul. VIDEO

Țara tuturor posibilităților! Jandarmerița prinsă cu droguri pleacă în concediu de odihnă.

abonare newsletter