Actualitate

Tânăr de 21 de ani, prins cu 2 kg de droguri de mare risc și cannabis în mașină, în Cluj! Vindea iarbă cu 50 lei gramul. VIDEO

Un tânăr de 21 de ani a fost prins cu 2 kg de droguri de risc și de mare risc, dar și cu substanțe psihoactive, în mașină. Băiatul făcea trafic de droguri de doi ani de zile în județul Cluj.

Tânăr prins cu 2 kg de droguri în mașină / Foto: IPJ Cluj Tânăr prins cu 2 kg de droguri în mașină / Foto: IPJ Cluj

 


La data de 23 noiembrie, polițiștii din Huedin au verificat o mașină și au identificate droguri de risc și de mare risc, dar și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.


În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit 1,4 kg substanța cristalină de culoare gălbuie (4 - CMC), precum și 560 de grame de cannabis.

„Cercetările au fost preluate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, la data de 24 noiembrie fiind pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară. Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada 2022-2023, un tânăr, de 21 de ani, a procurat și vândut, în mod repetat, cannabis, cu 50 de lei pentru un gram, către consumatori din județul Cluj. De asemenea, tot în mod repetat, ar fi oferit, cu titlu gratuit, diferite cantități de canabis”, a transmis IPJ Cluj.


În baza probatoriului administrat, procurorii DIICOT Cluj au dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului de 21 de ani. Prezentat instanței, pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

„Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, mai informează IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Țara tuturor posibilităților! Jandarmerița prinsă cu droguri pleacă în concediu de odihnă.

Bărbat din Alba, prins în flagrant când primea un colet cu 4 kg de droguri, expediat din Olanda

abonare newsletter