Actualitate

Toamna a transformat Clujul într-o operă de artă! Cele mai frumoase fotografii – FOTO

Toamna are un stil foarte creativ de a ne pregăti pentru schimbarea de sezon, iar paleta de culori ce se întinde sub ochii noștri este nemaipomenită.

Roșu, galben, portocaliu, maro, verde. Sunt culori pe care le vezi la tot pasul în această toamnă superbă pe cele mai importante străzi din Cluj-Napoca/ Foto: Emil Boc - Facebook Roșu, galben, portocaliu, maro, verde. Sunt culori pe care le vezi la tot pasul în această toamnă superbă pe cele mai importante străzi din Cluj-Napoca/ Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Când frunzele sunt galbene sau ruginii, e cât se poate de clar: a venit toamna. Mulți sunt pur și simplu îndrăgostiți de acest anotimp, de modul în care se schimbă culorile naturii, de „pastelurile” pe care le pictează.

 


În Parcul Central din Cluj-Napoca s-a așternut un covor de frunze de toate nuanțele, motiv în plus să considerăm că toamna are probabil cea mai frumoasă paletă de culori.

Parcul Central/ Foto: Emil Boc - Facebook

Vremea plăcută din acest weekend i-a făcut pe mulți clujeni să ia cu asalt baza sportivă „La Terenuri”.


Volei la baza sportivă „La Terenuri”/ Foto: Emil Boc - Facebook
Plimbare în baza sportivă/ Foto: Emil Boc - Facebook

Roșu, galben, portocaliu, maro, verde. Sunt culori pe care le vezi la tot pasul în această toamnă superbă pe cele mai importante străzi din Cluj-Napoca. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cluj-Napoca, un oraș „verde”! Peste 1.200 de arbori vor fi plantați în această toamnă

Ora de iarnă 2023. Când se schimbă ceasul în România?

Ultimele Stiri
abonare newsletter