Actualitate

Emil Boc a trecut toate probele semimaratonului desfășurat la Cluj. „Prin mișcare și prin educație reușim în viață”.

Primarul Clujului Emil Boc a fost unul dintre participanții semimaratonului Fuga la Cultură, reușind să treacă toate probele de alergare.

Emil Boc a alergat la semimaratonul desfășurat în centrul Clujului/Foto: Emil Boc Facebook.com Emil Boc a alergat la semimaratonul desfășurat în centrul Clujului/Foto: Emil Boc Facebook.com

 

 


Duminică, clujenii au alergat în cadrul proiectului „Cluj Semimaraton - Fuga la Cultură”, desfășurat în zona centrală a orașului. În acest sens, circulația rutieră a fost restricționată temporar. 

 


Printre participanți s-a regăsit și edilul Clujului Emil Boc. 

Startul semimaratonului „Fuga la Cultură”, duminică, 8 octombrie. Printre participanți s-a regăsit și Emil Boc, primarul Clujului/Foto: Emil Boc Facebook.com

„Am participat astăzi, alături de colegii mei din primărie, la un eveniment inedit care reunește 3 dimensiuni importante pentru fiecare dintre noi: sportul, educația și cultura”, a declarat Emil Boc.  


CITEȘTE ȘI: 
Emil Boc a alergat 4 kilometri la un maraton internațional. „Mișcarea contează"

Semimaratonul s-a desfășurat astăzi cu 5 probe de alergare care au pornit din Piața Unirii, cu un traseu ce a inclus cele mai importante instituții culturale ale Clujului, precum Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga”, Universitatea Babeș-Bolyai, Opera, Teatrul Național Cluj, Muzeul de Artă și Muzeul de Istorie. 

Clujenii au alergat, duminică, la semimaratonul desfășurat în centrul orașului/Foto: Emil Boc Facebook.com

„Susțin ceea ce am spus dintotdeauna: prin mișcare și prin educație reușim în viață și dacă le combinăm vom avea un rezultat benefic, crescând calitatea vieții atât pentru noi, cât și pentru cei din jur”, a adăugat edilul Emil Boc. 


Emil Boc a alergat la semimaratonul desfășurat la Cluj/Foto: Emil Boc Facebook.com

De altfel, Boc nu este la primul maraton. În toamna anului trecut a reușit să alerge 4 km la un maraton internațional, iar în urmă cu aproape zece ani de zile, primarul Clujului a bifat un record personal reușind să parcurgă cei 6 km în 21 de minute. 

„Cluj Semimaraton – Fuga la cultură” este un proiect ce promovează un stil de viață sănătos prin sport și cultură pentru toată lumea – 5 probe de alergare care pornesc din km 0 al Clujului – Piața Unirii și care ating 3 dimensiuni: cultura, istoria și educația, potrivit inițiatorilor. Semimaratonul își propune să menționeze spațiile culturale ale Clujului, probele de alergare trecând prin cele mai importante instituții culturale ale municipiului Proiectul reprezintă un concept unic și contribuie la stimularea interesului pentru cultură și sport atât pentru participanți, cât și pentru susținători.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc a alergat 4 kilometri la un maraton internațional. „Mișcarea contează". FOTO

Emil Boc a alergat la Maratonul Internațional

Emil Boc, record personal la crosul de 6 km, probă a Maratonului Internațional Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter