Actualitate

Emil Boc, record personal la crosul de 6 km, probă a Maratonului Internațional Cluj

Edilul a luat startul de pe stadionul Cluj Arena la crosul de 6 kilometri, alături de mai mulţi angajaţi ai primăriei clujene. Boc a terminat cursa în 21 de minute, un „record personal".

Emil Boc s-a echipat, duminică, cu tricou, şort şi pantofi de sport, dar a avut şi un cronometru pe mână pentru a-şi calcula timpul şi a luat startul de pe stadionul Cluj Arena la crosul de 6 kilometri, probă a Maratonului Internaţional Arobs Cluj-Napoca, competiție la care au participat peste 3.200 de alergători.

„Nu prea am avut timp să mă pregătesc pentru cros. Mi-am propus ca în fiecare an să parcurg cei 6 kilometri. Anul trecut am scos sub şase minute pe kilometru, iar acum m-am descurcat neaşteptat de bine, am încheiat în 21 de minute, ceea ce înseamnă un timp de sub 4 minute pe kilometru. Este un timp peste aşteptări, un record personal pentru mine. Cel mai important mesaj pentru clujeni este să participe la astfel de concursuri, pentru că este cea mai ieftină investiţie în sănătate”, a mărturisit Boc, la finalul cursei desfăşurate pe străzile din zona stadionului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter