Actualitate

Mobilitate urbană. Noi stații de transport în comun, în cartierele Clujului.

Trei noi stații de transport în comun vor fi disponibile pentru clujeni, de joi, 5 octombrie.

Noi stațiii de transport, înființate pe strada Fagului și strada Dunării/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com Noi stațiii de transport, înființate pe strada Fagului și strada Dunării/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Liniile 45 și 47 de transport public în comun vor beneficia de noi stații, disponibile de mâine pe strada Fagului, respectiv strada Dunării din Cluj-Napoca. 

 


Creșterea mobilității urbane

De joi, 5 octombrie, în municipiul Cluj-Napoca se înființează 3 noi stații pentru transportul în comun, potrivit unui anunț publicat de Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca. 

Noile stații sunt amplasate după cum urmează:


Două stații, una amplasată între imobilele cu numerele poștale 28 și 34 de pe strada Fagului și una în dreptul imobilelor cu numerele poștale 31C și 31F tot pe str. Fagului, vor deservi călătorii liniei 45.

Stațiii de transport public, pe strada Fagului și strada Dunării/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

A treia stație va deservi călătorii liniei 47 și este amplasată pe strada Dunării, în dreptul imobilului cu numărul poștal 142.


Stațiii de transport public, pe strada Fagului și strada Dunării/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

Înființarea celor trei stații s-a realizat în urma solicitărilor publicului călător, fiind aprobate de Comisia de Sistematizare a Circulației, din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, arată sursa citată. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Elevii din zona metropolitană ar putea avea transport gratuit pe toate liniile de autobuz. Emil Boc: „Este o formă de respect”

Ultimele Stiri
abonare newsletter