Actualitate

Cine este bărbatul care a fost călcat de tren în Cluj-Napoca? Medicii nu au mai reușit să-l salveze

Un bărbat de 40 de ani a fost lovit mortal de un tren, vineri seară, pe strada Fabricii de Zahăr. Acesta era un polițist local în Cluj-Napoca.

Bărbatul care a murit călcat de tren era polițist local/ Foto: Facebook Bărbatul care a murit călcat de tren era polițist local/ Foto: Facebook

 

 


Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un tren, în apropierea străzii Fabricii de Zahăr din municipiul Cluj-Napoca.

 


Victima era un bărbat de 40 de ani care era polițist local.

CITEȘTE ȘI:
Imagini de la accidentul tragic de pe strada Fabricii de Zahăr. Bărbat, lovit mortal de un tren. VIDEO

„La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj au fost fost sesizați despre faptul că la ieșire din stația C.F.R. Cluj-Napoca, zona străzii Răsăritului, un bărbat ar fi fost accidentat de un tren.
O echipa operativă de polițiști s-a deplasat la fața locului pentru efectuarea cercetărilor, stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, identificând un bărbat, de 40 de ani, din Cluj-Napoca, din nefericire decedat.
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul. Din cauza evenimentului, circulația feroviară pe firul 1 a fost restricționată pe durata efectuării cercetării la fața locului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Victima avea un băiețel

Bărbatul, poliţist local în Cluj, locuia în zona gării, într-o garsonieră, scrie observatornews.ro

Potrivit sursei citate anterior, în ultima perioadă bărbatul se confrunta cu probleme în familie, aflându-se în pragul divorțului. Avea şi un băiat. La locul de muncă era cunoscut ca un adevărat profesionist, discret şi la locul său. 


Una dintre ipotezele care au dus la nefericitul eveniment este sinuciderea, dar ancheta urmează să stabilească cu exactitate cauza.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Bărbat în stare gravă după ce a fost lovit de o stâncă în zona Cheile Bicazului

Tânăra DJ din Cluj care a murit în Mamaia era cazată la un bărbat pe care îl știa de pe TikTok. Cum cred polițiștii că a murit

abonare newsletter