Actualitate

Imagini de la accidentul tragic de pe strada Fabricii de Zahăr. Bărbat, lovit mortal de un tren. VIDEO

Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un tren, în apropierea străzii Fabricii de Zahăr. Medicii sosiți la locul incidentului, nu au mai reușit să-l salveze.

Un bărbat a fost lovit de un tren/ Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook Un bărbat a fost lovit de un tren/ Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un tren, în apropierea străzii Fabricii de Zahăr. 

CITEȘTE ȘI:
Bărbat de 70 de ani, MORT după ce a fost LOVIT DE TREN, în Apahida

În urma accidentului, traficul feroviar pe prima linie a fost restricționat.


„La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj au fost fost sesizați despre faptul că la ieșire din stația C.F.R. Cluj-Napoca, zona străzii Răsăritului, un bărbat ar fi fost accidentat de un tren.
O echipa operativă de polițiști s-a deplasat la fața locului pentru efectuarea cercetărilor, stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, identificând un bărbat, de 40 de ani, din Cluj-Napoca, din nefericire decedat.
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul. Din cauza evenimentului, circulația feroviară pe firul 1 a fost restricționată pe durata efectuării cercetării la fața locului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident mortal. Bărbat OMORÂT pe trecerea de pietoni în Gherla! Șoferul băuse băuturi alcoolice înainte

Șoferii beți, drogați sau fără permis care produc un accident mortal vor intra LA ÎNCHISOARE

abonare newsletter