Actualitate

Motociclist mort, după un accident înfiorător. Tânărul avea în rucsac sute de grame de droguri

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a murit în această dimineață, după ce, sâmbătă, a fost implicat într-un teribil accident de motocicletă.

Un tânăr de 20 de ani din Satu Mare a murit după ce s-a izbit cu motocicleta de o mașină. Foto: presasm.ro Un tânăr de 20 de ani din Satu Mare a murit după ce s-a izbit cu motocicleta de o mașină. Foto: presasm.ro

 

 


Tragedia s-a produs pe Bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare. Conform informațiilor obținute de jurnaliștii locali, în rucsacul motociclistului au fost găsite sute de grame de droguri.

 


Din primele verificări efectuate la fața locului, poliţiştii au constatat că un tânăr de 20 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea o motocicletă ar fi intrat în coliziune cu un autoturism. Împreună cu tânărul de 20 de ani, pe motocicletă se mai afla o fată în vârstă de 18 ani.

Un tânăr de 20 de ani, din Satu Mare, aflat pe motocicletă, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism. Foto: presasm.ro

În urma impactului, motociclistul a fost rănit grav, iar azi dimineață a decedat.


Fata, de asemenea grav rănită, este în stare critică, internată la Spitalul Județean Satu Mare, iar medicii încearcă să facă tot posibilul pentru a-i salva viața. 

O tânără aflată pe motocicletă se luptă să trăiască. Foto: presasm.ro

Motociclistul avea sute de grame de droguri în rucasc

Potrivit informațiilor publicate de presasm.ro, după accident, în rucsacul motociclistului ar fi fost găsite 450 de grame de metamfetamină și cannabis, existând suspiciunea că tânărul ar fi transportat drogurile la solicitarea unor persoane rămase încă necunoscute.


La solicitarea anchetatorilor, au fost luate probe de sânge pentru a se stabili dacă băiatul ar fi fost sau nu sub influența alcoolului sau al altor substanțe interzise. Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Medici din Satu Mare, acuzați că au zdrobit capul unui bebeluș, la naștere: „M-au împins de burtă să iasă copilul”

Un bărbat a murit pe stradă, în Satu Mare. Timp de 3 ore oamenii au trecut nepăsători pe lângă el

Service auto din Satu Mare, distrus de flăcări. Totul a pornit de la un trăsnet. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter