Ştiri din Transilvania

Service auto din Satu Mare, distrus de flăcări. Totul a pornit de la un trăsnet. FOTO

Un service auto din municipiul Satu Mare a fost cuprins de flăcări, intervenţia pompierilor durând mai multe ore în cursul nopţii de duminică spre luni. Totul ar fi pornit de la un fulger.

Service auto, cuprins de flăcări/ Foto: ISU Satu Mare Service auto, cuprins de flăcări/ Foto: ISU Satu Mare

 

 


Un service auto din municipiul Satu Mare a fost cuprins de flăcări, intervenţia pompierilor durând mai multe ore în cursul nopţii de duminică spre luni. Totul ar fi pornit de la un trăsnet.

 


„Pagubele produse în urma incendiului constau în distrugerea a aproximativ 200 de bucăţi de anvelope şi părţi ale unui autoturism de competiţie. S-au degradat 3 autoturisme, echipamente service, pereţii şi tavanul pe o suprafaţă de aproximativ 1000 mp, mobilierul din birouri, 10 geamuri termopan, 2 porţi culisante. Pompierii au reuşit să salveze parterul şi etajul 1 al clădirii precum şi un număr de aproximativ 400 bucăţi anvelope. Sursa probabilă de aprindere a incendiului a fost stabilită ca fiind, trăsnet”, precizează ISU Satu Mare.

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autoscări mecanice, o ambulanţă SMURD şi 32 pompieri militari pentru limitarea, localizarea şi lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 500 mp, existând pericolul de propagare la întreaga clădire dar şi la construcţiile învecinate.


„Operaţiunea pompierilor a fost de lungă durată, desfăşurându-se în condiţii grele de intervenţie, având în vedere cantitatea mare de materiale combustibile depozitate în podul clădirii”, a mai transmis ISU. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiul la o casă din comuna Ciucea s-a extins și la vecini. Butelia unui aragaz a explodat. VIDEO

Incendiu la o casă din Cășeiu! Acoperișul a fost cuprins de flăcări. UPDATE: Incendiu lichidat după trei ore de intervenție

abonare newsletter