Actualitate

Mai multe autobuze pe străzile din Cluj-Napoca, de săptămâna viitoare

De luni, 4 septembrie, numărul mijloacelor de transport public din oraș va fi suplimentat, pe mai multe linii.

Mai multe autobuze pe străzile din oraș, de luni/Foto: Compania de Transport Public Cluj-Napoca Facebook.com Mai multe autobuze pe străzile din oraș, de luni/Foto: Compania de Transport Public Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


În condițiile în care vacanța de vară este pe final, iar noul an școlar bate la uşă, numărul mijloacelor de transport public din oraș va fi suplimentat, potrivit Companiei de Transport Public din Cluj-Napoca. 

 


„Pentru a ne asigura că transportul public rămâne o opțiune convenabilă pentru deplasările zilnice, începând cu 4 septembrie, vom suplimenta  numărul  mijloacelor de transport pe mai multe linii”, au notat reprezentanții companiei de transport. 
În acest sens, din data de 4 septembrie 2023, vor fi suplimentate numărul  mijloacelor de transport pe principalele linii: 1, 6, 25, 3, 47, 21, 24B, 19, 30, 31, 36B, 9, 35.

CITEȘTE ȘI: 
Programul Vinerea Verde se extinde în Baciu. Transport public în comun gratuit, în fiecare zi de vineri

„Iar cum toamna se numără recoltele, tot din data de 04 septembrie 2023 va fi suplimentat şi numărul curselor liniei 8L spre Piaţa Agro”, arată CTP Cluj-Napoca.


Clujenii sunt îndemnați să urmărească orarele actualizate pe site-ul www.ctpcj.ro sau în aplicația mobilă Tranzy pentru a fi la curent cu cele mai recente informaţii privind transportul public.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Programul Vinerea Verde se extinde în Baciu. Călătorii gratuite cu transportul public în comun, în fiecare zi de vineri

abonare newsletter