Actualitate

Accident între un TIR și o mașină, lângă Izvoru Crișului! Două persoane au fost rănite

Un accident rutier a avut loc în apropiere de localitatea Izvoru Crișului, județul Cluj, între un TIR și o mașină.

Două persoane primesc îngrijiri medicale de la un echipaj de pe ambulanță după un accident lângă Izvoru Crișului / Foto: IPJ Cluj Două persoane primesc îngrijiri medicale de la un echipaj de pe ambulanță după un accident lângă Izvoru Crișului / Foto: IPJ Cluj

 

 


În urma impactului, două persoane au fost rănite și sunt consultate la fața locului de către un echipaj de pe ambulanță: 

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut între localitățile Șaula și Izvorul Crișului. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit un autocamion și un autoturism avariate cu ocupanții ieșiți din acestea. Două persoane sunt consultate de către echipajul SAJ, care, conform primelor date, prezintă afecțiuni ușoare”, a transmis ISU Cluj.

Potrivit polițiștilor, un bărbat în vârstă de 37 de ani, cetățean bulgar, care se deplasa pe direcția Oradea, ar fi pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un autocamion. condus din sens opus de un cetățean polonez. 


Accident rutier în Izvoru Crișului/Foto: IPJ Cluj

„La data de 30 august a.c., în jurul orei 15.30, pe DN1 E60, în apropierea localității Șaula a fost înregistrat un eveniment rutier, produs între un autoturism și un ansamblu de vehicule (cap tractor și semiremorcă).

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 37 de ani, cetățean bulgar, care conducea autoturismul înspre Oradea, într-un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus din sensul opus de către un bărbat de 30 de ani, cetățean polonez”, informează IPJ Cluj.


În urma evenimentului, nicio persoană nu a fost transportată la spital.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Când spunem stop accidentelor? Trei morți și doi răniți, în accidente grave din Cluj, în ultimele 24 de ore

Accident extrem de grav în Jucu, pe „drumul morții”! Doi pietoni, loviți MORTAL de o mașină

Ultimele Stiri
abonare newsletter