Actualitate

Accident extrem de grav în Jucu, pe „drumul morții”! Doi pietoni, loviți MORTAL de o mașină

Un accident rutier extrem de grav a avut loc pe DN1C în Jucu, cunoscut ca „drumul morții”. Doi pietoni au murit după ce au fost loviți de mașină.

Doi pietoni au murit după ce au fost spulberați pe trecerea de pietoni, în Jucu / Foto: Info Trafic jud. Cluj - Facebook Doi pietoni au murit după ce au fost spulberați pe trecerea de pietoni, în Jucu / Foto: Info Trafic jud. Cluj - Facebook

 

 


ISU Cluj a transmis, inițial, că există două victime. Un bărbat era deja mort când salvatorii au ajuns la fața locului, iar pentru altul se aplicau manevre de resuscitare:

 


„Referitor la intervenția de la Jucu Herghelie: echipajul SMURD a găsit la fața locului doi bărbați, dintre care unul prezenta traumatisme incompatibile cu viața, iar cel de-al doilea era în stop cardio respirator. Au fost aplicate manevre de resuscitare, mai bine de o oră, bărbatului aflat în stop cardio respirator, fără a reuși să-i readucă funcțiile vitale ale acestuia. Pentru ambele persoane a fost declarat decesul la locul accidentului”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:
„Stop accidentelor!” Locuitorii din Jucu cer măsuri pentru siguranța șoferilor: „Șoseaua s-a lărgit la 4 benzi și a devenit «drumul morții»”

 


Ulterior, polițiștii au anunțat că este vorba despre doi pietoni care traversau strada pe trecerea de pietoni când au fost loviți mortal de o mașină:

„Accident rutier produs pe DN1C - E576, în localitatea Jucu de Mijloc, sesizat în jurul orei 06.15. Din cercetările preliminare efectuate la locul accidentului s-a constatat că un ansamblu de vehicule (autoturism și semiremorcă), condus în direcția municipiului Gherla de un bărbat de 31 de ani, din Suceava a surprins și accidentat doi pietoni, bărbați de 46 și 48 de ani, ambii din comuna Bonțida, angajați în traversarea părții carosabile, pe trecerea de pietoni semnalizată și marcată corespunzător. Echipajele medicale care au intervenit au declarat decesul ambilor bărbați. Testarea cu aparatul etilometru a conducătorului auto a rezultat negativă. A fost condus la o unitate medicală unde i se recoltează probe biologice”, a transmis IPJ Cluj.


Două accidente marți dimineața, pe același drum

DN1C este un drum care îi face pe locuitorii din Jucu să se teamă pentru viața lor. Accidentele au loc frecvent pe acest drum, fiindcă mulți șoferi circulă pe aici iresponsabil și cu viteză mare. Șoseaua a fost supranumit de către locuitori „drumul morții”, când aceștia au făcut petiții pentru a atrage atenția autorităților că să ia măsuri. 

Doar în această dimineață, pe 29 august 2023, două accidente au avut loc pe DN1C în Jucu, dintre care unul a fost soldat cu moartea a doi pietoni:


„Ambele evenimente rutiere au avut loc pe DN1C, în localitatea Jucu. Din primele informații primite de la fața locului, în primul accident a fost implicat un ansamblu de vehicule, care ar fi accidentat pietoni. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ. În cel de-al doilea accident rutier  a fost implicat un autovehicuL și o bicicleta electrică, rezultând rănirea biciclistului. Ambii au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ”, transmitea, inițial, IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mașină făcută PRAF sâmbătă dimineață, pe „drumul morții” din Cluj! FOTO de la accidentul din Jucu

Un nou accident în Jucu, pe „drumul morții”. UPDATE: Un tânăr de 20 de ani, transportat la spital

„Aceeași intersecție, alt accident”. Locuitorii din Jucu sunt exasperați. Nimic nu s-a schimbat pe „drumul morții”

Ultimele Stiri
abonare newsletter