Actualitate

Ce mașini și-au „tras” polițiștii clujeni la Untold!

În stil mare la Untold! Cu ocazia festivalului care începe mâine, polițiștii clujeni vor urmări infractorii pe cai mari, la propriu!

Un bolid de lux inscripționat cu Poliția Română văzut în traficul clujean, pe Moților. Foto: Facebook Mihai Bacalu Un bolid de lux inscripționat cu Poliția Română văzut în traficul clujean, pe Moților. Foto: Facebook Mihai Bacalu

 

Polițiștii vor fi „pe cai mari” de Untold. Un bolid Ford Mustang Mach-E, care valorează zeci de mii de euro, 100% electric și inscripționat cu însemnele Poliției Române a fost văzut deja în traficul din Cluj.


E greu să stai în trafic cu așa bolid. Ford Mustang pe străzile din Cluj. Foto: Facebook Mihai Bacalu

IPJ Cluj: „Autocolantele cu «Poliția» au fost date jos”

„Autoturismele sunt date spre folosință către IPJ Cluj, pentru o perioadă determinată, în baza unor contracte de comodat. În cursul acestei zile, la preluarea autoturismelor, reprezentanții IPJ Cluj au constatat că acestea au fost colantate cu «Poliția», motiv pentru care au luat măsuri de înlăturare a colantului respective”, transmite IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ford România a început producţia noului motor EcoBoost de 1,5 litri

Lamborghini de 200.000 de euro, ridicat de Poliția Locală Cluj-Napoca. Bolidul, parcat pe loc pentru persoane cu handicap

Un tânăr de 19 ani, DROGAT, a intrat cu mașina într-un stâlp. O tânără A MURIT, bolidul s-a RUPT ÎN DOUĂ!

abonare newsletter