Actualitate

Accident grav pe strada Corneliu Coposu. Un bărbat, transportat la spital de urgență

Un accident rutier a avut loc între o mașină și o motocicletă joi seara pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca.

Accident pe strada Corneliu Coposu între o mașină și o motocicletă / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca Accident pe strada Corneliu Coposu între o mașină și o motocicletă / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


Un bărbat a fost rănit și va fi transportat la spital:

 


„Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe strada Corneliu Coposu. În accident au fost implicate un autoturism și o motocicletă. Echipajele medicale au transportat la spital o victimă, fiind vorba despre un bărbat de aproximativ 40 de ani. La misiune au luat parte două autospeciale și o ambulanță SMURD”, a transmis ISU Cluj.

UPDATE: Nu motociclistul a fost de vină.


„La data de 6 iulie a.c., în jurul orei 18.20, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe strada Corneliu Coposu, din Cluj-Napoca. Conform primelor cercetări, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 50 de ani, la ieșirea cu autoturismul din stația de carburanți nu ar fi acordat prioritate de trecere unui motociclete, condusă de un bărbat de 49 de ani.

În urma evenimentului, motociclistul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru mai multe investigații. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident între o mașină și un buldoexcavator în Cluj-Napoca! Un bărbat de 40 de ani a fost rănit. VIDEO

Ne mirăm că sunt accidente? Șoferii beți, drogați și fără permis sunt la tot pasul în Cluj

abonare newsletter