Actualitate

Noi detalii despre mașina scufundată în râul Arieș, Cluj! Un bărbat de 83 de ani a pierdut controlul autovehiculului și a căzut în apă

O mașină s-a scufundat, joi, în apele râului Arieș, din județul Cluj. Potrivit cercetărilor, un bărbat de 83 de ani a pierdut controlul autovehiculului și a căzut în apă. Căutările au fost reluate.

Mașina căzută în râul Arieș/ Foto: ISU Cluj Mașina căzută în râul Arieș/ Foto: ISU Cluj

 

 


O mașină s-a scufundat, joi, în apele râului Arieș, din județul Cluj.

 


Potrivit polițiștilor, un bărbat de 83 de ani a pierdut controlul mașinii într-o curbă și a lovit copacii de pe marginea drumului, ulterior fiind proiectat în râul Arieș.

Căutările au fost reluate.


Căutările au fost reluate/ Foto: IPJ Cluj

„În urma accidentului rutier înregistrat la data de 22 iunie a.c., în jurul orei 15.00, pe DN75, în afara localității Lungești, comuna Iara, polițiștii au stabilit, conform primelor verificări, că ar fi vorba despre un bărbat, de 83 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism înspre municipiul Turda, iar, într-o curbă ușoară la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând mai mulți arbori situați în afara părții carosabile. 
După impact, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat în râul Arieș, în zona km 140+750m, de unde reprezentanții I.S.U. Cluj au extras autoturismul până pe malul râului.
Astăzi, 23 iunie, polițiștii din Cluj, alături de reprezentanții I.S.U. Cluj și Salvamont Cluj, continuă cercetările în zona respectivă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mașină scufundată în râul Arieș, în județul Cluj! Scafandrii caută potențiale victime. VIDEO

Accident teribil cu doi morți, produs de un tânăr fără permis. O autoutilitară a intrat în plin într-un TIR. FOTO

abonare newsletter