Ştiri din Transilvania

Accident teribil cu doi morți, produs de un tânăr fără permis. O autoutilitară a intrat în plin într-un TIR. FOTO

Două persoane au murit, în timpul nopții de joi spre vineri, în urma unui accident care a avut loc pe breteaua care face legătura între A1 și DN 7, în Sibiu. Șoferul unei autoutilitare a intrat pe contrasens într-un TIR.

Accident în SIbiu/ Foto: ISU Sibiu Accident în SIbiu/ Foto: ISU Sibiu

 

 


Şoferul şi pasagerul unei autoutilitare au murit, în noaptea de joi spre vineri, după ce vehiculul în care se aflau a intrat pe contrasens, într-un ansamblu tir, pe autostrada A1, la kilometrul 225, pe breteaua care face legătura cu DN7, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

 


Șoferul autoutilitarei nu avea permis

Şoferul autoutilitarei nu avea permis de conducere, potrivit Poliţiei.

„În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii rutieri a rezultat că, în momentul producerii accidentului, autoutilitara era condusă de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, care nu deţine permis de conducere, iar pasagerul este un tânăr în vârstă de 20 de ani, ambii din judeţul Hunedoara. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, respectiv conducere fără permis”, a precizat Elena Welter.


Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a produs pe A1, la km. 225, pe breteaua care face legătura între A1 şi DN 7.

„Din primele investigaţii a rezultat faptul că, în timp ce conducea o autoutilitară spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, un bărbat a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu tir, condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din judeţul Alba. Din păcate, impactul a dus la decesul conducătorului autoutilitarei şi al pasagerului din acelaşi vehicul”, a declarat Elena Welter.


Cei doi bărbaţi erau încarceraţi în autoutilitară, la sosirea echipajelor de prim-ajutor. Şoferul autoutilitarei, a fost descarcerat, fiind inconştient, în stop cardio-respirator. Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicul a declarat decesul. Cealaltă persoană, pasagerul autoutilitarei, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Minor accidentat pe trecerea de pietoni de un șofer beat. Copilul, în stare gravă la spital. Conducătorul auto a fugit de la locul faptei

Accident între două mașini în Bunești, Cluj! O persoană a fost transportată la spital. FOTO

abonare newsletter