Actualitate

Mașină scufundată în râul Arieș, în județul Cluj! Scafandrii caută potențiale victime. VIDEO

Pompierii și scafandrii intervin în zona Buru-Lungești, județul Cluj! O mașină s-a scufundat în apele râului Arieș.

Mașină găsită în râul Arieș/ Foto: ISU Cluj Mașină găsită în râul Arieș/ Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii intervin în zona Buru-Lungești, județul Cluj, unde a fost semnalată o mașină scufundată în râul Arieș.

 


Scafandrii au fost trimiși în misiune de căutare a unor potențiale victime:

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda și ai Gărzii de Intervenție Băișoara intervin în aceste momente, în urma unui apel care a anunțat faptul că în apele râului Arieș, în zona Buru-Lungești, se află scufundată o mașină. La fața locului acționează trei autospeciale, un echipaj SMURD și unul SAJ. În sprijin au fost trimiși și scafandri din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, cu o autospecială și o barcă de salvare. Forțele și mijloacele de la fața locului desfășoară căutări pentru a identifica dacă există victime în urma acestui eveniment”, a transmis ISU Cluj.


Mașină scoasă la mal/ Foto: ISU Cluj

UPDATE:  Mașina a fost tras la mal de către pompieri, iar înăuntru nu au fost găsite victime. „Se fac în continuare căutări pentru a identifica dacă există victime în urma acestui eveniment”, a mai transmis ISU Cluj.

UPDATE 2: „La data de 22 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că în zona localității Buru, în râul Arieș se află un autoturism scufundat. La fața locului au fost dirijate echipaje din cadrul ISU Cluj si Poliția municipiului Turda.
Pompierii au reușit să aducă autoturismul la mal, insă în interiorul autoturismului nu a fost găsită nicio persoană. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și identificării persoanei/persoanelor care s-ar fi aflat în autoturism.”,  a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

Sursa video: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Atenţionare Hidrologică! Clujul, sub Cod Galben de viituri și inundații

Pietonii, forțați să circule pe carosabil pe drumul Sf. Ioan, pe lângă mașinile parcate: „Șoferii conduc cu viteză, e periculos pentru trecători”

abonare newsletter