Actualitate

Studentul din Cluj care a căzut de la etaj, în stare gravă la ATI! Are nevoie urgentă de sânge

Studentul de la Facultatea de Drept din Cluj, care ar fi căzut de la etajul 3 al unui bloc din Dej, este internat pe secția ATI și are nevoie urgentă de transfuzie de sânge.

Student internat pe secția de ATI / Foto: depositphotos.com Student internat pe secția de ATI / Foto: depositphotos.com

 


Potrivit polițiștilor, tânărul a căzut în gol de la etajul 3 al blocului în care locuia. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.


 

„La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 19.15, Poliția municipiului Dej a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Dealul Rozelor, din municipiul Dej, un bărbat ar fi căzut în gol de la înălțime, în fața unui bloc de locuințe. Din primele verificări efectuate la locul evenimentului, polițiștii au constat că este vorba despre un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Dej, care ar fi căzut la nivelul solului de la etajul 3 al blocului. Tânărul a fost preluat de echipajul medical și transportat la o unitate spitalicească pentru a-i fi acordate îngrijirile necesare. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, au transmis pentru monitorulcj.ro, reprezentanții IPJ Cluj.


Sursele clujust.ro susțin că tânărul este un student de top al Facultății de Drept, având note extrem de bune, la finalul semestrului anterior fiind în primii trei în ordinea mediilor din anul III de studiu.

Studentul are nevoie de sânge

„Un tânăr de 22 de ani din Dej are nevoie de sânge! În urma unui incident suferit săptămâna trecută, acesta a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, pe secția de Terapie Intensivă. Se poate dona orice grupă de sânge la Centrul Regional de Transfuzie Cluj-Napoca, str. Nicolae Bălcescu nr. 18, între orele 7:30 – 13:30. De asemenea, se poate dona și la alte centre de transfuzie din țară. Trebuie precizat că donarea se face pentru Câmpean Gângă-Cătălin”, potrivit paginii de Facebook Dejulmeu.ro.


Colegii săi de la facultate, și chiar și unul dintre profesori, fac apel pe rețelele de socializare la oameni cu suflet mare care sunt dispuși să doneze sânge pentru a-l ajuta:

„Vin cu o veste tristă, pe care nu mi-aș fi dorit să o fac vreodată legat de vreun coleg, dar colegul nostru Cătălin Câmpean-Gângă are nevoie mare de ajutorul nostru.  În urma unui incident tragic petrecut miercurea trecută, Cătălin are nevoie urgentă de sânge. (orice grupa de sange).  Se poate dona la Centrul regional de Transfuzie Cluj-Napoca, str. Nicolae Bălcescu nr. 18, maine intre orele 7:30-13:30.  Haideți să fim împreună de Cătălin în aceste momente grele! Se poate dona din orice oraș, doar să se facă mențiunile respective (nume, data nașterii, secția unde este internat)”, a transmis o colegă de-ale victimei.


Zeci de astfel de mesaje au fost postate pe rețelele de socializare, inclusiv paginile din proiectul „Donează sânge, fii erou!”

Când donați, trebuie să precizați ca donarea de sânge se face pentru Câmpean Gângă-Cătălin, născut la data de 10.09.2001, internat la Neurochirurgie, secția ATI. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Maria, o fetiță de doar 9 luni, e bolnavă și are nevoie de sânge! Este internată la spital în Cluj-Napoca

Un băiețel din Cluj, diagnosticat la 2 ani cu cancer! Operația salvatoare costă 500.000 euro: „Luptă contra cronometru!” VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter