Actualitate

Un student eminent la Facultatea de Drept a încercat să se sinucidă aruncându-se de la etaj, în Dej. Este în stare gravă la spital

Un student din anul III de la Facultatea de Drept din cadrul UBB Cluj s-a aruncat de la etajul 3 al blocului în care locuia și este în stare gravă la spital, scrie clujust.ro

Persoană rănită/ Foto: depositphotos.com Persoană rănită/ Foto: depositphotos.com

 

Potrivit clujust.ro, echipajele de pompieri- ambulanță și polițiștii au fost solicitați miercuri seara să intervină la un incident ce a avut loc pe strada Dealul Rozelor din Dej, unde un tânăr a căzut de la etajul unui bloc.


 

Conform vecinilor, tânărul s-ar fi aruncat de la etajul blocului în care locuia, iar în cădere, se pare că ar fi lovit o antenă parabolică atașată de fațada blocului, fapt ce i-ar fi atenuat căderea.


Potrivit surselor Clujust, tânărul este un student de top al Facultății de Drept, având note extrem de bune, la finalul semestrului anterior fiind în primii trei în ordinea mediilor din anul III de studiu.

Citește articolul integral pe clujust.ro


Potrivit polițiștilor, tânărul a căzut în gol de la etajul 3 al blocului în care locuia și cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

„La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 19.15, Poliția municipiului Dej a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Dealul Rozelor, din municipiul Dej, un bărbat ar fi căzut în gol de la înălțime, în fața unui bloc de locuințe. Din primele verificări efectuate la locul evenimentului, polițiștii au constat că este vorba despre un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Dej, care ar fi căzut la nivelul solului de la etajul 3 al blocului.
Tânărul a fost preluat de echipajul medical și transportat la o unitate spitalicească pentru a-i fi acordate îngrijirile necesare. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, au transmis pentru monitorulcj.ro, reprezentanții IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Persoană căzută de la înălțime pe o stradă din Dej. Victima, transportată la spital

Tentativă de sinucidere pe Plopilor. O femeie a amenințat că se aruncă de la etaj

abonare newsletter