Actualitate

Hoți de mici. Doi minori din Cluj-Napoca, reținuți după ce au spart o mașină și furat două telefoane

Doi adolescenți din Cluj-Napoca au fost reținuți de polițiști după ce au spart o mașină parcată și furat două telefoane mobile.

Doi adolescenți din Cluj-Napoca au fost reținuți de polițiști după ce au spart o mașină parcată și furat două telefoane mobile/ Foto: depositphotos.com Doi adolescenți din Cluj-Napoca au fost reținuți de polițiști după ce au spart o mașină parcată și furat două telefoane mobile/ Foto: depositphotos.com

 

 


Doi minori de 14 și 16 ani au fost reținuți 24 de ore după ce ar fi furat două telefoane mobile dintr-o mașină parcată.

 


Cei doi adolescenți ar fi spart geamul unei mașini și au plecat cu două telefoane.

CITEȘTE ȘI:


HOȚI de portofele din Cluj-Napoca, prinși ÎN ACȚIUNE de polițiști! O tânără de 21 de ani, reținută pentru 24 de ore
Mai multe mașini parcate în Cluj-Napoca, forțate noaptea de doi hoți. Unul dintre suspecți este minor

„La data de 15 decembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore doi tineri cu vârste de 14, respectiv 16 ani, cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Cei în cauză sunt bănuiți că la data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 16.00, în timp ce se aflau pe strada Năsăud din municipiul Cluj-Napoca, ar fi spart geamul portierei stânga față a unui autoturism care se afla parcat și au sustras din interior două telefoane mobile, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.500 de lei.


În urma activităților investigativ-operative, polițiștii i-au identificat și depistat pe cei doi tineri, iar la data de 15 decembrie a.c. aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un hoț a pus pe jar Poliția din Cluj. A fost căutat mai bine de o lună, pentru că a furat scule de 600 de lei dintr-un magazin

Hoață de 21 de ani, arestată preventiv pentru că a „spart” un birou și a furat 22.000 de lei, în Huedin

abonare newsletter