Actualitate

FOTO. Atenție pe cine primiți în casă. Două minore împreună cu o femeie au furat 44.000 de lei dintr-o locuință

Două minore și o femeie ar fi furat 44.000 de lei dintr-o casă din Surduc, județul Cluj. Hoațele au intrat în locuință cerând să se încălzească.

Două minore și o femeie ar fi furat 44.000 de lei dintr-o casă din Viișoara, județul Cluj/ FOTO: IPJ Cluj

 

Două minore și o femeie ar fi furat 44.000 de lei dintr-o casă din Surduc, județul Cluj.


 

Cele trei persoane ar fi intrat în curtea unei case, iar sub pretextul nevoii de a se încălzi ar fi profitat de neatenția proprietarei și dintr-o încăpere a locuinței ar fi furat de 44.000 de lei.


CITEȘTE ȘI:

Patru copii au furat sute de lei din aparatele de distribuire a laptelui, în Gherla
Doi tineri au furat o bijuterie cu diamante care costă peste 7.000 lei, dintr-un mall din Cluj

„La data de 5 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda – Secția 9 Poliție Rurală au depistat trei persoane, două minore cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani și o femeie de 36 de ani, din județul Cluj, bănuite de sustragerea sumei de 44.000 de lei, dintr-o locuință situată în localitatea Surduc.


În urma percheziției efectuate în localitatea Viișoara a fost recuperat circa 90% din prejudiciu, respectiv peste 38.000 de lei. Din cercetări a reieșit că la data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 14.00, cele trei persoane ar fi intrat în curtea gospodăriei respective, iar sub pretextul nevoii de a se încălzi, ar fi profitat de neatenția proprietarei și dintr-o încăpere a locuinței ar fi sustras suma de 44.000 de lei.În baza sesizării, polițiștii au demarat activități investigative în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea infracțiunii, iar în cursul zilei de ieri, 5 decembrie a.c., au desfășurat o percheziție domiciliară, în localitatea Viișoara.

În urma mandatului de percheziție pus în aplicare, a fost identificată și ridicată suma de 38.600 de lei, despre care există suspiciuni că ar proveni din infracțiunea comisă. În continuare, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat sunt efectuate activități procedurale, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.


Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Câmpia-Turzii și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj”, a transmis IPJ Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Bancomat aflat lângă sediul Poliției, aruncat în aer de hoți

Bărbat, ATACAT ÎN PĂDURE de trei tâlhari din Mărgău. L-au bătut și i-au furat banii și telefonul. Un suspect a fost arestat

Ultimele Stiri
abonare newsletter