Timp Liber

Artistul italian Zucchero și-a amânat concertul la Cluj din cauza războiului din Ucraina

Cântărețul italian Zucchero și-a amânat concertul de la Cluj pentru anul 2023. Spectacolul trebuia să aibă loc în luna iulie 2022.

Zucchero și-a amânat concertele din România din cauza războiului din Ucraina /Foto: comunicat de presă Mtime Entertainment Zucchero și-a amânat concertele din România din cauza războiului din Ucraina /Foto: comunicat de presă Mtime Entertainment

 

 


Organizatorii concertelor cântărețului italian ZUCCHERO în România informează că managementul artistului a luat decizia de a amâna o serie de concerte din cadrul turneului mondial.

 


Aceste concerte urmau să aibă loc în țările din zona est-europeană afectată de războiul care are loc în Ucraina.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Astfel, concertele celebrului artist, ZUCCHERO „SUGAR” Fornaciari, ce ar fi trebuit să se desfășoare în data de 5 iulie 2022 pe stadionul Cluj Arena (Cluj-Napoca) și pe 7 iulie 2022 la Sala Palatului din București, au fost reprogramate.


Spectacolele se vor desfășura pe 6 iulie 2023, la Sala Palatului (București) și pe 8 iulie 2023 la stadionul Cluj Arena (Cluj-Napoca).

Biletele deja achiziționate pentru concertele din luna iulie a acestui an, rămân valabile pentru noile date din 2023. 


Și cei de la Deftones și-au anulat recent concertele din România și Polonia, de teama războiului din Ucraina. Trupa trebuia să cânte în această vară la festivalul Electric Castle, dar nu vor mai putea „din cauza unor probleme de logistică”.

CITEȘTE ȘI:

Ce concerte vor avea loc la Cluj în 2022? Cei mai așteptați artiști: Sting, Twenty One Pilots și Passenger

Deftones și-a anulat concertele din România și Polonia! Faimoasa trupă trebuia să cânte la Cluj, la Electric Castle

Ultimele Stiri
abonare newsletter