Timp Liber

Cel mai bun ceai pentru răceală și gripă. Te scapă de tuse, astm și e aliatul de preț al sistemului imunitar

Cel mai bun ceai pentru răceală și gripă este făcut dintr-o plantă cu beneficii incredibile asupra sistemului imunitar și organismului.

Cel mai bun ceai pentru răceală și gripă. Te scapă de tuse, astm și e aliatul de preț al sistemului imunitar Cel mai bun ceai pentru răceală și gripă. Te scapă de tuse, astm și e aliatul de preț al sistemului imunitar

 

 


Ceaiul din această plantă te scapă de tuse, astm, sinuzită, gripă, răceală sau alte viroze.

 


Cel mai bun ceai pentru răceală și gripă este făcut din echinacea. Aceasta ameliorează problemele respiratorii datorită proprietăților sale, care ajută chiar și în cazul TBC-ului.

Cel mai bun ceai pentru răceală și gripă. Te scapă de tuse, astm

Conform sfatulmedicului.ro, echinacea, planta din care se face cel mai bun ceai pentru răceală și gripă, are rădăcini și flori pline de substanțe nutritive precum enzimele antiinflamatorii, antibacteriene sau vitamine, minerale, proteine. Aceste proprietăți mențin organismul sănătos.


De asemenea, planta din care se face cel mai bun ceai pentru răceală și gripă este bogată în vitaminele A, C și E și în acizi grași și glicozide antibacteriene și antivirale. Rădăcinile de echinacea reprezintă un tratament perfect contra virozelor respiratorii, răcelii, gripei.

Această plantă poate fi folosită sub formă de ceai și te va scăpa de tuse. Poate să amelioreze sinuzita sau difteria.


CITEȘTE ȘI:

Planta ce reduce colesterolul rău. Un remediu pentru Alzheimer, cu beneficii pentru bolnavi de diabet



Leguma care vindecă rapid ulcerul. Îmbunătățește vederea, ne apără de anemie și are multe beneficii

Cel mai bun ceai pentru răceală și gripă. Întărește sistemul imunitar

Cel mai bun ceai pentru răceală și gripă, cel din echinacee, întărește sistemul imunitar. Din acest motiv această plantă este foarte cunoscută - datorită impactului pe care îl are asupra sistemului imunitar.

Multe substanțe din echinacea, conform doc.ro, afectează în mod direct procesele chimice de la nivelul sistemului imunitar. Studiile din ultimii ani au dovedit că echinacea consumată regulat poate reduce șansele de a prinde o răceală cu până la 50%. Astfel cel mai bun ceai pentru răceală și gripă poate chiar să prevină virozele respiratorii.

Dacă deja ai răcit, echinacea reduce durata răcelii cu până la 1,4 zile. Consumul celui mai bun ceai pentru răceală și gripă din echinacee este recomandat în special când au loc schimbările de sezon, fiindcă atunci suntem mai predispuși să prindem o răceală sau gripă.
 

CITEȘTE ȘI:

Planta care vindecă răceală și gripa. E un antibiotic natural și o armă secretă ce reduce colesterolul

Planta ce vindecă repede răceala. Medicii o recomandă pentru că previne bolile de inimă și cancerul

Ultimele Stiri
abonare newsletter