Timp Liber

Ceaiul care îmbunătățește sănătatea oaselor și dinților. Reduce colesterolul și te ajută să slăbești

Ceaiul care îmbunătățește sănătatea oaselor și dinților. Acest ceai are numeroase beneficii, între care se numără reducerea colesterolului, dar și faptul că ne ajută să slăbim.

Ceaiul care îmbunătățește sănătatea oaselor și dinților. Reduce colesterolul și te ajută să slăbești Ceaiul care îmbunătățește sănătatea oaselor și dinților. Reduce colesterolul și te ajută să slăbești

 

 


Ceaiul care îmbunătățește sănătatea oaselor și dinților. Este vorba despre ceaiul oolong (care înseamnă în chineză dragon negru). Acest ceai este unul extrem de special și are multe beneficii asupra organismului nostru.

 


El ne ajută să ne îmbunătățim sănătatea oaselor și a dinților, datorită antioxidanților pe care-i conține și care pot crește densitatea minerală a oaselor.

Studiile arată că densitatea minerală osoasă crescută poate să scadă riscul de fracturi sau boli reumatismale, scrie doc.ro, iar consumul de acest ceai este asociat cu întărirea danturii.


Ceaiul care îmbunătățește sănătatea oaselor și dinților. Reduce colesterolul

Ceaiul care îmbunătățește sănătatea oaselor și dinților este foarte bun pentru inimă și reduce colesterolul. Consumul regulat de ceai oolong poate să ajute mult la îmbunătățirea sănătății inimii, datorită antioxidanților săi.

Studiile au demonstrat că persoanele care consumă ceai oolong des au tensiunea arterială mai bună și nivelul de colesterol scăzut. De asemenea, riscul de dezvoltare a bolilor de inimă e mai mic.


O cercetare făcută în China a arătat că cei care consumă ceaiul care îmbunătățește sănătatea oaselor și dinților, oolong, prezintă un risc cu aproape 40% mai mic de arac de cord.

CITEȘTE ȘI:


Condimentul care te scapă de răceală și gripă. Are proprietăți anti-cancer și previne bolile de inimă

 

Fructul care îmbunătățește memoria și sănătatea oaselor. Previne bolile cronice și îți lungește viața

 

Ceaiul care îmbunătățește sănătatea oaselor și dinților. Te ajută să slăbești

Ceaiul care îmbunătățește sănătatea oaselor și dinților te poate ajuta și să slăbești. Dacă vrei să ai o siluetă de invidiat, ceaiul oolong este cel care te poate ajuta.

Chiar dacă ceaiul oolong nu este cunoscut pentru beneficiile sale în ceea ce privește procesul de slăbire, acesta ne ajută să ardem grăsimile mai repede fiindcă pune metabolismul „la treabă”, scrie artaceaiului.ro. Efectul acesta durează aproximativ două ore după consum.

Totuși, dacă vrei să folosești ceaiul care îmbunătățește sănătatea oaselor și dinților pentru „îmbunătățirea siluetei”, nu folosi zahăr sau alți îndulcitori artificiali.
 

CITEȘTE ȘI:

Condimentul care te scapă de răceală și gripă. Reduce stresul și te ajută să slăbești

Ceaiul ce reduce colesterolul, bun pentru slăbit. Scade tensiunea arterială și are proprietăți anti-cancer, anti-bacteriene

abonare newsletter