Ştiri din Transilvania

Planta ce întărește imunitatea, cu beneficii pentru organism. Tratează bolile de inimă și curăță rinichii

Planta ce întărește imunitatea, cu beneficii pentru organism. Această plantă se află, cu siguranță, chiar în bucătăria ta. Toți o folosim des în mâncăruri fără să știm câte beneficii medicale are asupra organismului nostru.

 

 


Planta ce întărește imunitatea, cu beneficii pentru organism este chiar pătrunjelul. Această plantă este cunoscută pentru proprietățile sale miraculoase asupra sănătății și este folosită în mâncăruri de sute de ani. 

 


Această plantă a fost folosită mult și de către medici sau vârstnici pentru crearea unor remedii naturale, fiindcă este bogat în proteine, vitamina C, claciu, uleiuri esențiale active și multe altele.  

Planta ce întărește imunitatea, cu beneficii pentru organism, pătrunjelul, este cunoscută ca cel mai bun tratament pentru curățarea rinichilor și ajută la tratarea afecțiunilor/ bolilor de inimă, dar întărește și imunitatea.


Planta ce întărește imunitatea, cu beneficii pentru organism. Tratează bolile de inimă

Această plantă are multe beneficii pentru organism, iar potrivit doc.ro, dacă suferi de o afecțiune cardiovasculară cronică (ai boli de inimă), un consum regulat de pătrunjel poate ajuta la agravarea situației. 

Dacă frunzele acestei plante sunt consumate crude sau foarte puțin gătite întărește sângele și susțin circulația sângelui către creier. De asemenea, acestea dilată arterele, scad riscul de ateroscleroză și împiedică apariția cheagurilor. Planta aceasta are numeroase beneficii asupra inimii, printre care se mai numără reglarea nivelului tensiunii arteriale și al colesterolului în sânge.


Printre toate acestea, pătrunjelul ajută organismul să proceseze corect zaharurile. Având în vedere că este bogat în vitamine, antioxidanți și minerale, această plantă acționează împotriva toxinelor și substanțelor nocive și, totodată, întărește imunitatea.

CITEȘTE ȘI:


Condimentul care întărește inima. Previne cancerul și ajută la circulația sângelui

 

Alimentul ce previne bolile și te scapă de greață. Scade riscul de atac cerebral și tratează anemia

Planta cu beneficii pentru organism. Curăță rinichii

Această plantă care are numeroase beneficii pentru organism este recunoscută ca cel mai bun remediu de curățare a rinichilor. Cum? Această plantă are un efect diuretic care favorizează eliminarea apei din organism și curățarea rinichilor. În plus, este total natural.

Pentru a avea un efect cât mai bun, conform dcmedical.ro această plantă se pregătește în felul următor: se spală o legătură de pătrunjel, se taie pătrunjelul în bucăți mici și se pune într-o oală cu un litru de apă. Ulterior, apa trebuie să fiarbă timp de 10 minute, după care trebuie lăsată să se răcească. 

Mai apoi, conținutul se strecoară într-o sticlă curată și se pune la frigider. Un pahar din această bătură consumat zilnic va elimina toate toxinele pe care le-a acumulat rinichii, prin urină. De asemenea, această plantă cu beneficii pentru organism are multă vitamina K. Această vitamină ajută la menținerea sistemului osos sănătos.

CITEȘTE ȘI:

Planta ce vindecă inima, cu multe beneficii pentru organism. Previne bolile hepatice și reduce colesterolul ridicat

 

Planta care te vindecă de răceală și gripă. Te scapă de tuse și, combinată cu mierea, e ca un analgezic

 

abonare newsletter