Timp Liber

Când se aprind luminile de Crăciun în Cluj? Primăria a cheltuit 1,2 mil. lei pe iluminatul festiv

În fiecare an, luminițele de Crăciun dau startul mult așteptatelor sărbători de iarnă. La Cluj-Napoca, pe 26 noiembrie a fost pornit iluminatul festiv de Crăciun în Piaţa Unirii, în prima zi a Târgului de Crăciun.

Luminițele de Crăciun au fost montate în 36 de locații din Cluj-Napoca Luminițele de Crăciun au fost montate în 36 de locații din Cluj-Napoca

 

Luminile de sărbători se vor aprinde în tot oraşul Cluj-Napoca în data de 1 decembrie, cu ocazia Zilei Naționale a României.


Potrivit viceprimarului Dan Tarcea, luminițele de Crăciun au fost montate în 36 de locații din municipiul Cluj-Napoca, iar costurile s-au ridicat la peste 1,2 milioane de lei.

„Luminițe de Crăciun au fost montate în 36 de locații: Petru Maior, Calea Moților, Napoca, bd. Eroilor, Emil Isac, Memorandumului, Piața Ștefan cel Mare, Piața Unirii, Piața Mihai Viteazu, Parc Simion Bărnuțiu, Parcul Farmec, Azilul de bătrâni de pe 21 decembrie, Cartierul Zorilor, Regele Ferdinand etc. 


Au costat 1,287 milioane lei fără TVA. Culorile predominante sunt alb pal cu influențe de alb-rece în zona centrală. Luminițele au avizul Comisiei de estetică urbană, adică specialiștii au decis culoarea și cum vor arăta”, a declarat viceprimarul Dan Tarcea pentru HotNews.ro.

CITEȘTE ȘI:

Târgul de Crăciun 2021, în Cluj-Napoca. Emil Boc: „Nu avem scenă. Vor fi spectacole în jurul bradului”

Feerie cu licurici, adusă de LightsOn într-un parc din Cluj-Napoca - FOTO

abonare newsletter