Timp Liber

UNTOLD 2023, cea mai silențioasă ediție de până acum? Boc: „Am avut cele mai puține plângeri, 5-6”

Primarul Emil Boc susține că în acest an au fost primite cele mai puține plângeri privind zgomotul de la UNTOLD de până acum.

Armin van Buuren a mixat până la ora 8 dimineața la UNTOLD 2023 / Foto: Armin van Buuren - Facebook Armin van Buuren a mixat până la ora 8 dimineața la UNTOLD 2023 / Foto: Armin van Buuren - Facebook

 

 


Emil Boc spune că ediția 2023 a UNTOLD a fost cea mai puțin zgomotoasă de până acum. Primarul susține că au fost înregistrate puține plângeri cu privire la zgmotul și deranjul făcut de festival: 

 


„Anul acesta am avut cele mai puține plângeri cu putință. Au fost sub 10 - 5,6 plângeri timp de 4 zile, maxim. Am discutat din timp: nivelul de sunet să fie mai jos. S-au făcut niște investiții tehnologice pentru captare a zgomotului, încât oamenii din zona festivalului spuneau «Bă, ce s-a întâmplat anul ăsta? Am putut dormi liniștit, n-am avut nicio problemă. Au fost alte condiții...» Ok, asta trebuie să facem în fiecare an. Mai sunt și oamenii care sunt nemulțumiți, hai să vedem din ce motive sunt nemulțumiți să încercăm să rezolvăm, să facem viața suportabilă pentru toată lumea și cei care se bucură, să se bucure, dar și cei care nu doresc festivalul, să fie cât de cât în regulă pentru că am făcut cât s-a putut ca să fie bine, astfel încât orașul întreg să fie câștigător”, a spus Emil Boc, într-o intervenție radio.

CITEȘTE ȘI:
Emil Boc, despre scandalul creat în jurul prestației lui Gheboasă la UNTOLD: „A intrat în vizor pentru că a fost la festival”

 


UNTOLD 2023 a avut loc în perioada 3-6 august, iar timp de patru zile muzica a răsunat atât în Parcul Central, cât și pe Cluj Arena, unde a fost montată scena principală.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Organizatori festival: 95% dintre clujeni susțin Untold. Mesaj pentru cei nemulțumiți de zgomot, dar și de închiderea Parcului Central.

Emil Boc, despre avantajele și disconfortul create de UNTOLD: „S-au făcut îmbunătățiri fundamentale de la an la an”

Etichete: zgomot untold plangeri
abonare newsletter