Timp Liber

S-a luminat cerul de Untold. Foc impresionant de artificii la deschiderea oficială a festivalului!

Un impresionant foc de artificii, care a anunțat și deschiderea oficială a festivalului Untold, a avut loc în noaptea de joi spre vineri. Cerul s-a luminat la propriu!

Joc de lumini și culoare pe Cluj Arena, la cel mai așteptat moment al zilei: deschdierea oficială a festivalului. Foto: Facebook Untold Joc de lumini și culoare pe Cluj Arena, la cel mai așteptat moment al zilei: deschdierea oficială a festivalului. Foto: Facebook Untold

 

Zeci de mii de festivalieri au luat cu asalt Cluj Arena și Parcul Central, joi noaptea, în prima zi de Untold. 


Artificii spectaculoase și jocuri de lumini pe Cluj Arena. Foto: Facebook Untold

În prima zi de festival, pe scena amplasată pe Cluj Arena au cântat Ava Max, Bebe Rexha, Topic, iar la ora 1 noaptea este programată deschiderea oficială a festivalului Untold, urmat de concertele Alok, Steve Aoki și Ksmhr. Concertele au ținut până la ora 6 dimineața. 

Zeci de mii de participanți la Untold s-au bucurat de momentul artificiilor. Foto: Facebook Untold

Ceremonia oficială de deschidere a oferit fanilor de pe Cluj-Arena un show memorabil al DJ-ului care ocupă locul 4 în Top 100 DJ Mag, brazilianul Alok. 


Tema Untold 2023 este „The Light Phoenix” și este regăsită în decorurile de pe stadion și pe mainstage.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujul, „capitala drogurilor”. Horia Nasra: „Dacă sunt mai importante artificiile decât o campanie de prevenție, avem o problemă”

O zi până la Neversea. Cu ajutorul Inteligenței Artificiale, fanii festivalului pot cânta cu vocea artiștilor preferați

Un studiu dezvăluie cât de mult rău fac focurile de artificii asupra mediului înconjurător: „Pot avea efecte de amploare”

abonare newsletter