Timp Liber

Sistem de plată, check-in și acces la Neversea 2023. Mai sunt doar câteva zile până la festivalul de pe malul mării

Au mai rămas câteva zile până la cel mai așteptat festival de la Malul Mării Negre, Neversea. Evenimentul care are loc anul acesta între 6-9 iulie, pe plaja Neversea Beach.

Scenă de la Neversea/ Foto: Neversea - Facebook Scenă de la Neversea/ Foto: Neversea - Facebook

 

 


Au mai rămas câteva zile până la cel mai așteptat festival de la Malul Mării Negre, Neversea. Evenimentul care are loc anul acesta între 6-9 iulie, pe plaja Neversea Beach, din Constanța se află anul acesta la ediția aniversară de cinci ani. La festival sunt așteptați zeci de mii de fani din țară și din străinătate, dar și peste 150 de artiși de top la nivel național și internațional, care vor garanta distracția tuturor celor prezenți. 

 


Organizatorii au pregătit fluxul de acces în festival și recomandă parcurgerea informațiilor de mai jos pentru o dinamică cât mai bună în ceea ce privește intrarea în festival și efectuarea check-in-ului și a procesului de top up.  

Sistem de plată, check-in și acces la festivalul Neversea 2023        

Toți cei care și-au achiziționat abonamente de festival sunt rugați de către organizatori să se înregistreze prin procesul de check-in. Check-in-ul se poate realiza atât online, cât și offline (la locație), însă cel din urmă va presupune o taxă de 25 euro/ bilet. 


Organizatorii atrag atenția că doar fanii înregistrați în formularul de Check-in (online sau la locație) pot să primească brățara de festival, în baza unui abonament sau a unui bilet de o zi, cu un cod de bare valid și a cărții de identitate. 

Tinerii sub 18 ani trebuie să aibă la ei, pe lângă biletul de acces și actul de identitate, și documentul de acord parental. Acesta poate fi descărcat AICI, și trebuie completat înainte de venirea la festival. Minorii sub 14 ani trebuie să vină însoțiți de un părinte și să dețină un bilet valid.


Preredemption (schimbarea biletului în brățară înainte de festival) și Pre Top-up (după primirea brățării, posibilitatea de adăugat bani la punctele de top-up de la locație) se pot realiza începând de miercuri, 5 iulie, în intervalul orar 15:00 - 22:00, la punctele de Check-in din festival. Pentru un flux mai rapid și evitarea cozilor, organizatorii recomandă realizarea check-in-ului online.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Abonamente gratuite la UNTOLD și Neversea pentru studenții care termină sesiunea cu 10! Reducere pentru cei care trec toate examenele

Lineup complet la Neversea și programul pe zile pentru cel mai așteptat festival de pe plajă, din Europa. Apar trei scene noi

Ultimele Stiri
abonare newsletter