Timp Liber

Zilele Clujului: Peste 100.000 de oameni au sărbătorit orașul vineri seara. GALERIE FOTO

Primăria Cluj-Napoca anunță că peste 100.000 de persoane au fost prezente în cea de-a doua seară pentru a sărbători zilele orașului.

Distracție de Zilele Clujului. Foto Facebook Municipiul Cluj-Napoca Distracție de Zilele Clujului. Foto Facebook Municipiul Cluj-Napoca

 

Un impresionant spectacol de drone și video proiecție a completat o seară fantastică în Piața Unirii, după concertele susținute de Andra, Carla's Dreams și Compact. 


Zeci de mii de oameni au trecut prin Parcul Central, bucurându-se de activitățile pregătite special pentru sărbătoarea comunității: Healthfest, festivalul multiculturalității și promenada cărților, târgul meșterilor populari, zona de aventură sau cea de echitație. 

Aromele festivalului gastronomic au mers mână-n mână cu varietatea de vinuri din zona dedicată, iar atmosfera a fost una de acasă.


Concertele din Piața Muzeului, expozițiile și muzeele, animația stradală, tabăra istorică, proiecțiile de cinema, Turnul Pompierilor, toate au atras un public numeros și vivace.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Zilele Clujului, ziua 2! Seară de concerte cu Andra, Carla's Dreams și Compact și spectacol de drone în Piața Unirii

Imagini impresionante la Zilele Clujului. Piața Unirii așa cum nu ai mai văzut-o! FOTO

Ghid complet pentru distracție garantată la Zilele Clujului. Evenimentele zilei de sâmbătă

Ultimele Stiri
abonare newsletter