Timp Liber

Spectacol cu drone, la Zilele Clujului. Boc: „Vor fi lucruri unice pe care nu le-a văzut Clujul, poate nici România”

Au început Zilele Clujului 2023. Vineri seara, în Piața Unirii, vom avea parte de un spectacol cu drone „unic” și proiecții videomapping.

Spectacol cu drone de Zilele Clujului 2022: La mulți ani, Cluj-Napoca! / Foto: Emil Boc - Facebook Spectacol cu drone de Zilele Clujului 2022: La mulți ani, Cluj-Napoca! / Foto: Emil Boc - Facebook

 

Timp de 4 zile, peste 100 de activități în 40 de locuri din oraș se vor desfășura de Zilele Clujului 2023.


 

Zilele Clujului încep joi, 18 mai, cu o seară dedicată teatrului, avându-l pe scenă pe inegalabilul Florin Piersic și, ulterior, pe actorii Teatrului Național în spectacolul-concert scris de Ada Milea după „O scrisoare pierdută” de I.L Caragiale. 


Vineri, 19 mai, vor concerta Andra, Carla’s Dreams și Compact. La 21:45, în Piața Unirii va avea loc un spectacol unic de drone și videomapping, creat special pentru această ediție a Zilelor Clujului, despre care Emil Boc spune că va fi „extraordinar”. 

„Sunt peste 100 de evenimente, nu știu cum au reușit colegii mei. Îi felicit pe toți. Au făcut o treabă de excepție cu acest program și sper că va fi o reușită și în implementare. Deseară mergem să-l vedem pe Florin Piersic în deschiderea serii de teatru. Ne bucurăm să-l avem pe marele clujean și iubit actor al tuturor românilor alături de noi, pentru că este un titan al teatrului și al cinematografiei.


După care «O scrisoare pierdută» a lui Caragiale - o prestație extraordinară a actorilor teatrului din Cluj. Azi este un maraton al filmelor Tom și Jerry, la Cinema Dacia.

Mâine, alături de Andra suntem la 20:45, avem Compact la 19:30, dar la ora 21:45 avem un spectacol de drone și proiecție videomapping. Extraordinar - inovare, calitate, sunt lucruri unice pe care nu le-a văzut Clujul și nici poate România. În încheiere la ora 22:00 avem Carla's Dreams”, a susținut Emil Boc, la emisiunea unui post de radio local.


Programul complet de Zilele Clujului îl puteți consulta aici.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Restricții de circulație în centrul orașului, de Zilele Clujului! Ce străzi vor fi închise în weekend?

Program prelungit pentru transportul public, de Zilele Clujului! Până la ce oră poți să circuli cu autobuzul?

abonare newsletter