Timp Liber

Planta care „topește” grăsimea de pe abdomen. Previne cancerul și menține pielea tânără

Planta care „topește” grăsimea de pe abdomen. Această plantă este folosită de mulți dintre noi pentru ciorbe, însă nu cunoaștem toate beneficiile pe care ni le poate aduce.

Această plantă este folosită de mulți dintre noi pentru ciorbe, însă nu cunoaștem toate beneficiile pe care ni le poate aduce/ Foto: pixabay.com Această plantă este folosită de mulți dintre noi pentru ciorbe, însă nu cunoaștem toate beneficiile pe care ni le poate aduce/ Foto: pixabay.com

 

 


Planta care „topește” grăsimea de pe abdomen. Această plantă este recomandată de mulți dintre specialiști datorită beneficiilor pe care le aduce organismului nostru.

 


Planta care previne cancerul este bogată în betacaroten, vitaminele A, B1, B2, B6, fosfor, magneziu, brom, cupru, potasiu, fier, proteine, glucide și lipide. 

Este vorba despre morcov.


Planta care „topește” grăsimea de pe abdomen. Previne cancerul 

Morcovul, planta care „topește” grăsimea de pe abdomen. Potrivit ultimelor studii, morcovul induce senzația de sațietate și menține tractul intestinal sănătos.

Pentru conţinutul slab de calorii, morcovii sunt ideali în curele de slăbire. 100 grame de morcov conţin aproximativ 40 de calorii.


De asemenea, această plantă poate preveni și cancerul. După cum mulți dintre noi știm, morcovul este bogat în betacaroten. Acesta este un antioxidant puternic, ce combate special cancerul de colon, cancerul la plămâni și cel mamar. Pe lângă acest beneficiu, scad nivelul colesterolului rău care cauzează ateroscleroza. 

CITEȘTE ȘI:
Alimentul de post extrem de TOXIC pentru organism. Efecte negative precum obezitatea, Alzheimer sau scleroza
Condimentul care protejează ficatul. Tratează răceala și ameliorează durerile de dinți

Planta care „topește” grăsimea de pe abdomen. Menține pielea tânără

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, planta care „topește” grăsimea de pe abdomen aduce beneficii și pentru pielea noastră. Tot betacarontenul este „vinovat” de acest lucru, el favorizând modificarea nuanței pielii. Practic, dacă în perioada în care ești la mare și vrei să te bronzezi mănânci mai mult morcov, bronzul se va instala mai rapid și va fi mai uniform, potrivit doc.ro


Totodată, consumul regulat de morcovi contribuie la detoxifierea ficatului și ajută în lupta contra acneei

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ceaiul care tratează rapid răceala și gripa. Are multe beneficii pentru inimă și sistemul imunitar

Fructul care reduce nivelul de colesterol. Te ajută să pierzi din kilograme și previne cancerul

abonare newsletter