Timp Liber

Iluminat festiv din Cluj va fi oprit! Luni se dau jos beculețele de Crăciun. Boc: „Bucurați-vă de ultimele zile!”

Clujenii mai pot doar câteva zile să se bucure de iluminatul public festiv, fiindcă beculețele de Crăciun vor fi date jos la începutul săptămânii viitoare.

Ultimele zile cu iluminat public festiv în Cluj-Napoca / Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Ultimele zile cu iluminat public festiv în Cluj-Napoca / Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Primarul Emil Boc a anunțat că iluminatul public festiv va fi oprit începând de săptămâna viitoare. Duminică este ultima seară în care clujenii se mai pot bucura de beculețele de Crăciun, care vor fi date jos în cursul zilei de luni:

 


„Bucurați-vă de ultimele două zile de iluminat public festiv. Ultima ocazie va fi în noaptea dintre duminică spre luni. De luni închidem iluminatul festiv de sărbători pentru că așa a fost programat să fie”, a spus Emil Boc în cadrul unei emisiuni radio.

De asemenea, având în vedere că sărbătorile de iarnă au trecut, clujenii trebuie să se debaraseze de brazii de Crăciun. Edilul a explicat ce trebuie să facă pentru a scăpa gratuit de bradul de Crăciun:


„Vă strângeți brazii. Până în 15 ianuarie îi depuneți la punctele gospodărești pe care le aveți aproape, lângă casă, și Primăria îi ia gratuit. Asta este simplu. După 15 ianuarie, brazii vor putea fi duși la centrele de colectare selectivă a deșeurilor, situate în cartierul Mănăștur (zona Bucium-Colina) sau în cartierul Mărăști (strada Fabricii fără număr, cu acces din strada Septimius Severus)”, a adăugat Emil Boc.

CITEȘTE ȘI:

Revelion incendiar la închisoare în Gherla! Iubitele deținuților au dus artificii și au pus manele la boxe, pe drum. VIDEO

Aftermovie Revelion 2023. Cum au petrecut mii de clujeni trecerea dintre ani în Piața Unirii? VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter