Timp Liber

Aftermovie Revelion 2023. Cum au petrecut mii de clujeni trecerea dintre ani în Piața Unirii? VIDEO

Primăria Cluj-Napoca a publicat un aftermovie al nopții de Revelion 2023, care a avut loc în Piața Unirii. Vezi cum s-au distrat clujenii în centrul orașului.

Mii de clujeni au petrecut Revelionul în Piața Unirii / Foto: captură ecran - Municipiul Cluj-Napoca Mii de clujeni au petrecut Revelionul în Piața Unirii / Foto: captură ecran - Municipiul Cluj-Napoca

 

 


Mii de clujeni au petrecut Revelionul în aer liber, în Piața Unirii. La cumpăna dintre ani un impresionant foc de artificii a avut loc la Cluj-Napoca, dar înainte de asta au concertat trupele DJ Project și Compact.

După focul de artificii, seara s-a încheiat cu muzica celor de la Arpy & Zip Band, care a început să se audă de la ora 00:10.


Primarul Emil Boc a petrecut alături de clujeni, iar cu această ocazie le-a transmis un mesaj pentru 2023. El a presupus că peste zece mii de clujeni au fost prezenți în Piața Unirii în noaptea de Revelion:

„Cele bune să se adune, cele rele să se spele și să pregătim 2023. Vă mulțumesc frumos, dragi clujeni, că ați venit într-un număr atât de mare aici în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Acest oraș este minunat, este primul oraș din România în ceea ce privește calitatea vieții datorită vouă, datorită dumneavoastră, dragi clujeni. Cei care au băut ceva să spună «da», cei care nu-au băut ...N-ați mâncat, n-ați băut nimic, oameni buni? Ia să vedem. Cei care au băut deja un pahar de șampanie să spună ca mine «Cluj-Napocaaaaa». Bravo, puțină gălăgie, puțină gălăgie. Așa, optimiști. Să-i salutăm și pe cei de pe roată, e foarte multă lume pe Napoca, pe Eroilor.


În toată țara e multă lume pe stradă, să le transmitem un mesaj de la Cluj tuturor românilor oriunde s-ar afla ei, «La mulți ani, cu drag și sănătate» și să știe că îi așteptăm acasă în România., și de ce nu, la Cluj-Napoca. «La mulți ani, dragi clujeni». Vă rog să vă pregătiți paharele, șampania, și eu am pregătit o șampanie aici ca de la Formula 1 pentru clujeni de nota 10 să pregătim trecerea în 2023 ca după aceea să ne bucurăm de tot ce a fost mai frumos în 2022. Vă doresc tuturor un an mai bun și faceți un bine oriunde puteți pentru că atunci vom fi întotdeauna cei mai buni. Sunt peste 10.000 de clujeni, cred, în piața centrală a Clujului și asta arată faptul că clujenii știu și să se bucure, și să muncească, dar, mai ales în seara asta știu să se distreze. Mai multă gălăgie, cei care țin cu U Cluj să spună «U» Cluj. Mai multă gălăgie pentru Cluj-Napoca”, a spus edilul pe scena amplasată în Piața Unirii.

CITEȘTE ȘI:

Revelion 2023. Cele mai spectaculoase fotografii cu focul de artificii din Cluj-Napoca. FOTO

Spectacol impresionant de artificii în Piața Unirii, de Revelion. Emil Boc, la cumpăna dintre ani: „Am pregătit o șampanie ca de Formula 1 pentru clujeni de nota 10”. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter