Timp Liber

Începe runda a treia de abonamente la UNTOLD 2023. Armin van Buuren și Imagine Dragons pe scena festivalului

Fanii festivalului care nu și-au asigurat încă intrarea în tărâmul magic UNTOLD o pot face începând de astăzi, 29 noiembrie.

Fanii festivalului care nu și-au asigurat încă intrarea în tărâmul magic UNTOLD o pot face începând de astăzi, 29 noiembrie/ FOTO: UNTOLD/Facebook Fanii festivalului care nu și-au asigurat încă intrarea în tărâmul magic UNTOLD o pot face începând de astăzi, 29 noiembrie/ FOTO: UNTOLD/Facebook

 

 


Fanii festivalului care nu și-au asigurat încă intrarea în tărâmul magic UNTOLD o pot face începând de astăzi, 29 noiembrie, fără să se înregistreze pe site-ul festivalului. Începe cea de-a treia rundă de vânzare, iar prețurile pornesc de la 139 de euro plus taxe și sunt disponibile abonamente General Access, Risk-Free și VIP. 

 


Acestea se pot achiziționa de pe untold.com

Organizatorii au anunțat săptămâna trecută primele nume internaționale care vor veni în România vara viitoare. Trupa Imagine Dragons vine în premieră în România, la UNTOLD, iar Armin van Buuren revine pe scena principală a festivalului, cu un show creat special pentru cea de-a 8-a ediție.


În 2023, UNTOLD va avea loc între 3 și 6 august, în Cluj-Napoca. 

Patru zile de distracție

Cea de-a șaptea ediție a festivalului UNTOLD a avut loc între 4 și 7 august 2022. Peste 200 de artiști, naționali și internaționali, printre care Above & Beyond, Anne-Marie, Alok, Claptone, David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, J Balvin, Hardwell, Kygo, Lost Frequencies, Major Lazer Soundsystem, Morten, Paul Kalkbrenner, Steve Aoki și Tujamo, au făcut show-uri magice la UNTOLD 2022. 


Peste 360.000 de oameni au participat la UNTOLD 2022, în cele 4 zile și 4 nopți de festival.
 

CITEȘTE ȘI:

FOTO. Așa arată târgul de Crăciun organizat de UNTOLD în București! Vineri a fost plin ochi!

Surpriză la Untold 2023! Armin van Buuren revine pe scena principală a festivalului după o pauză de trei ani

Trupa Imagine Dragons vine pentru prima dată în România, la Untold 2023!

abonare newsletter