Timp Liber

Peste 270.000 de persoane au sărbătorit Zilele Clujului. Imagini superbe surprinse în cele patru zile. FOTO/VIDEO

Peste 270.000 de persoane au participat la ediția aniversară a Zilelor Clujului. Clujenii s-au putut bucura de concerte pentru toate gusturile, spectacol de drone sau un picnic uriaș în mijlocul orașului.

Peste 270.000 de persoane au participat la ediția aniversară a Zilelor Clujului/ Foto: Zilele Clujului/Facebook Peste 270.000 de persoane au participat la ediția aniversară a Zilelor Clujului/ Foto: Zilele Clujului/Facebook

 

 


A fost o ediție aniversară desprinsă parcă din poveste la Zilele Clujului, care poate fi rezumată simplu în „Clujul are suflet”, așa cum a reieșit din emoționantul spectacol de drone, video mapping și artificii, care a cuprins pe scurt esența comunității clujene.

 


Sărbătoarea din acest an s-a încheiat cu Regalul Folcloric din Piața Unirii, unde mii de clujeni au urmărit și ascultat interpreți și dansatori de excepție.

Clujenii care s-au strâns duminică în Piața Unirii/ Foto: Zilele Clujului/ Facebook

 


Parada Zilelor Clujului a umplut din nou zona centrală a orașului de inconfundabila energie a comunității, iar seara de muzică clasică a transmis un mesaj de pace.

Concertele de vineri au strâns în Piața Unirii zeci de mii de oameni, care s-au bucurat timp de câteva ore de cei mai în vogă artiști români.


Concert The Motans, în Piața Unirii. VIDEO

 


Concert Delia, în Piața Unirii. VIDEO

 

Concert Compact, în Piața Unirii. VIDEO

 

Aleile din Parcul Central au transmis timp de 4 zile o efervescență aparte celor care au participat la zecile de activități pregătite acolo pentru cei mici, dar și pentru cei mari.

Cei ce au trecut prin Piața Muzeului au avut parte de concerte ale unor artiști locali în plină ascensiune, într-o atmosferă „ca acasă".

Conform tradiției, Strada Potaissa a devenit gazda zonei istorice, unde daci, romani și cavaleri medievali au transformat-o într-o veritabilă reprezentație a vremurilor de demult.

Inovația și arta digitală i-a încântat pe clujeni în cadrul Clujotronic, la Casa municipală de Cultură.

Masa comunității s-a întins pe strada Napoca, unde sute de clujeni s-au bucurat de o gustare și de o poveste în familie.

Picnic în miez de noapte, în inima orașului / Foto: Zilele Clujului - Facebook

Cei dornici să își exploreze orașul au luat Clujul la pas în cadrul tradiționalei căutări de comori.

La USAMV a avut loc Ziua Interacțiunii Om Animal, oportunitatea perfectă pentru cei mici să învețe mai multe despre lumea necuvântătoarelor.

Bazele sportive au găzduit multe activități, iar amfiteatrele acestora au devenit neîncăpătoare pentru teatru de păpuși sau lecții de tango.

La cinematografe au rulat filme tematice și au avut loc tot felul de activități pentru întreaga familie.

Au fost sute de activități în peste 30 de locuri din oraș, iar imaginile acestei ediții vorbesc de la sine despre energia ce a cuprins timp de 4 zile întreg Clujul.

 

CITEȘTE ȘI:

FOTO. Picnic în miez de noapte, în inima orașului: „Ne-am adunat la cea mai mare masă din Cluj-Napoca”

Clujenii, reacții la Zilele Clujului: „Oricine, orice ar zice, sunt MÂNDRU că sunt clujean, cu bune și rele!”

100.000 de oameni au sărbătorit Zilele Clujului sâmbătă! Vezi programul pentru duminică. FOTO

Imagini superbe de la Zilele Clujului! Artificii, show special de drone și video mapping. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter