Timp Liber

Piața Unirii, plină ochi de Zilele Clujului! Peste 75.000 de participanți în cea de-a doua seară. FOTO/VIDEO

Piața Unirii a fost plină ochi de oameni în cea de-a doua seară a Zilelor Clujului. Peste 75.000 de oameni s-au strâns în centrul orașului pentru a se bucura de concerte și atmosfera de sărbătoare.

Peste 75.000 de participanți în cea de-a doua seară a Zilelor Clujului / Foto: Primăria Cluj-Napoca Peste 75.000 de participanți în cea de-a doua seară a Zilelor Clujului / Foto: Primăria Cluj-Napoca

 

 


Piața Unirii din Cluj-Napoca a fost neîncăpătoare vineri seară, unde Nicole Cherry, Compact, The Motans și Delia au încântat publicul timp de câteva ore. 

Piața Unirii, plină ochi de oameni de Zilele Clujului / Foto: Primăria Cluj-Napoca

Vezi VIDEO de la concertul Compact:


Vezi VIDEO de la concertul The Motans:

Vezi VIDEO de la concertul Delia:


Un show special de drone, video mapping și artificii powered by NTT DATA a luminat de-a dreptul Piața și  zecile de mii de oameni prezenți.

Peste 75.000 de oameni prezenți

În total, peste 75.000 de oameni s-au bucurat de activitățile din cele peste 30 de locuri în care Zilele Clujului se desfășoară, în cea de-a doua seară a sărbătorii tuturor clujenilor.


Foto: monitorulcj.ro
Foto: monitorulcj.ro

Pe Bulevardul Eroilor, personaje fantastice i-au fermecat pe cei mici, dar și pe cei mari.

În Parcul Central au fost momente inedite: de la fanfară la tulnicărese, de la zona de aventură la mâncare și vin. În Piața Muzeului au avut loc concerte, iar Iulius Parc a găzduit un musical inedit.


„Pe strada Potaissa avem tabăra istorică, iar la bazele sportive se desfășoară tot felul de activități pentru întreaga familie. Astăzi  celebrăm împreună comunitatea, prin Parada Zilelor Clujului, cu începere de la ora 17:00. Seara este dedicată apoi muzicii clasice în Piața Unirii, iar pe strada Napoca va avea loc masa comunității «Midnight snack»”, transmite Primăria Cluj-Napoca.

Întreg programul activităților poate fi consultat pe zileleclujului.ro, pe pagina de Facebook Zilele Clujului sau în broșură https://bit.ly/Program_Zilele_Clujului_2022 

CITEȘTE ȘI:

Peste 400 de vizitatori la Sucursala regională a BNR, cu ocazia „Zilelor Clujului”

Weekend plin. Zilele Clujului, Târgul de la Negreni și Festivalul Silvoiței. Tu unde mergi?

Ultimele Stiri
abonare newsletter