Timp Liber

Clujenii, reacții la Zilele Clujului: „Oricine, orice ar zice, sunt MÂNDRU că sunt clujean, cu bune și rele!”

Clujenii au rămas plăcut surprinși de organizarea din acest an a Zilelor Clujului. Unii dintre ei chiar spun că este cea mai reușită ediție de până acum.

Clujenii au rămas plăcut surprinși de organizarea din acest an a Zilelor Clujului / Foto: Emil Boc - Facebook Clujenii au rămas plăcut surprinși de organizarea din acest an a Zilelor Clujului / Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Clujenii s-au arătat surprinși de organizarea din acest an a Zilelor Clujului și spun că este o ediție reușită.

 


Mai mulți oameni au reacționat la postările de pe rețelele de socializare și la știrile monitorulcj.ro legate despre acest eveniment și au felicitat organizatorii.

Câteva dintre reacțiile lor au fost:


  • Minunată organizare!
  • Este foarte frumos... Felicitări !
  • Anul acesta e foarte fain, multe evenimente pentru toate gusturile, chiar și la propriu. 
  • Sincer. Oricine orice ar zice, orice ar fi, sunt mândru de Clujul meu. Cu bune și cu rele, cu uscăciunile fiecărei ramificații din sistem, eu zic că mergem înspre bine cel puțin în Ardeal, că restul sunt în urma Clujului cu mult. 
  • A fost superb!
  • Evenimentul în sine e cel mai fain de până acum, copiii s-au distrat de minune.
  • La mulți ani, Cluj-Napoca! Superb oraș! Este exemplu pentru alte orașe care sunt în urmă cu mulți ani. Oameni devotați și dedicați locuitorilor, nu intereselor personale.

De asemenea, trupa The Motans care a concertat vineri seara în Piața Unirii a transmis că a avut o experiență inedită la Cluj: „Cluj, ai fost... Cluj. Da. Astăzi Cluj a fost și adjectiv. Pentru că cuvântul extraordinar e prea mic pentru ce ați făcut voi azi. Vă iubim!”, a scris trupa pe rețelele de socializare vineri seara.

Iar străinii au rămas impresionați de evenimente, dar și de modul în care s-a dezvoltat Clujul în ultimii ani: „Schimbările pe care le-am văzut vizitând Cluj-Napoca din 2007 până în prezent au fost incredibile. Fie ca progresul să continue mult timp!”

CITEȘTE ȘI:

Imagini spectaculoase cu Parada Zilelor Clujului. Amestec de culori și energie, în centrul orașului. FOTO/VIDEO

100.000 de oameni au sărbătorit Zilele Clujului sâmbătă! Vezi programul pentru duminică. FOTO

abonare newsletter